Άρχισε η δράση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ Τρίκαλα-«Πρώτη» και για Κ16

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 29/8   η προπονητική- δραστηριότητα της σεζόν 2022-2023 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Η αρχή έγινε με τα τμήματα Κ16,Κ10 και Κ8 και από την Τρίτη 30/8 και κάθε μέρα θα συνεχίσουν όλα τα τμήματα αγοριών και κοριτσιών του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα γίνονται και νέες εγγραφές στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Τρίκαλα.

Τα παιδιά της Κ16 υποδέχθηκαν οι προπονητές Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Νίκος Βαλομάνδρας .

Εικόνες από την “πρώτη” της Κ16

Τα παιδιά και τους γονείς των μικρότερων τμημάτων υποδέχθηκαν οι προπονητές Βασίλης Μπαλλάς, Αγγελική Κεχαγιά, Βάσω Τζιώρα, Γρηγόρης Τσιρογιάννης, παρουσία και του υπευθύνου της προπονητικής ομάδας, Γιώργου Λουλέ.

Άπαντες ευχήθηκαν μια ακόμη όμορφη και αποδοτική ποδοσφαιρική διαδρομή μέσα από την Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα με Υγεία. Από τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές, ζητήθηκε συνέπεια και υπευθυνότητα και όλοι μαζί να ευχαριστηθούν τη νέα χρονιά η οποία ξεκίνησε από τα γήπεδα Φλαμουλίου ενώ όπως έχει ανακοινωθεί, προπονήσεις και αγώνες θα γίνονται και στο νέο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στη Σωτήρα.

Εκτός από τις προπονήσεις των τμημάτων για αγόρια και κορίτσια στις μικρότερες ηλικίες, προστέθηκε τις Τετάρτες και ξεχωριστή προπόνηση μόνο για κορίτσια από 6 ετών και πάνω στις 5 μ.μ. στο γήπεδο Φλαμουλίου.

Για νέες εγγραφές αγοριών και κοριτσιών και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα των παρακάτω προπονητών μας:

6974 870968 (Γιώργος Λουλές)
6932 198767 (Αχιλλέας Σαρακατσάνος)
6977 748892 (Νίκος Βαλομάνδρας)

ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (πατήστε τον πίνακα)
(εκεί που δεν αναγράφεται γήπεδο είναι στο Φλαμούλι)