Απόβαση 250 Τρικαλινών στην Κύθνο για το γάμο του Βασίλη Αντωνίου και της Φωτεινής Παλαιού

Σε έναν ρομαντικό γάμο στο ειδυλλιακό τοπίο της Κύθνου ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού κι ανθρώπων ο Βασίλης Αντωνίου (αυτοκινητιστής) και η Φωτεινή Παλαιού (ιδιωτική υπάλληλος).Τα δύο νέα παιδιά επέλεξαν το όμορφο κυκλαδονήσι για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή από το νησί που είχαν ερωτευτεί όταν έκαναν τις διακοπές του και υποσχέθηκαν ότι σε αυτό το υπέροχο μέρος θα παντρευτούν.

Εκεί στο ξωκλήσι της Αγίας Καλλιόπης, στη Κανάλα της Κύθνου, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι που πήγαν μαζί τους στο νησί για να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη κι ευτυχισμένη στιγμή μαζί τους.

Το ζευγάρι και οι 250 καλεσμένοι τους έφτασαν ακτοπλοϊκώς (όπως φαίνεται και στις φωτό ένα ολόκληρο πλοίο χρειάστηκε) στο νησί.

Τον Βασίλη και την Φωτεινή πάντρεψε ο Νίκος Νάκας (κατά κόσμον… Lary).

Οι γονείς του ζευγαριού  Κατερίνα Ζουμπίλη, Αθανάσιος και Γιώτα Παλαιού στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους και τους καμάρωσαν εμφανώς εμφανώς συγκινημένοι.

Το trikalaview.gr εύχεται τα καλύτερα στους νεόνυμφους, κάθε δυσκολία να την περνούν με συντροφικότητα και να μοιραστούν πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές στην κοινή τους ζωή.