Αποτροπή πλειστηριασμού στα Τρίκαλα

Η Τράπεζα έκανε πίσω. Το Μέτωπο Λαού ήταν εκεί. Πανέτοιμο. Μαζί με άλλους συναγωνιστές του

Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών συγκεντρώθηκαν χθες Τετάρτη έξω από Συμβολαιογραφείο της πόλης μας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και ν’ αποτρέψουν προγραμματισμένο πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στην Πιαλεία φτωχού Τρικαλινού βιοπαλαιστή.

Επισπεύδουσα η γνωστή (και από άλλους πλειστηριασμούς α’ κατοικίας και λαϊκών περιουσιών) θεσσαλική Τράπεζα.


Ο Τρικαλινός βιοπαλαιστής είχε ενταχθεί στην πλατφόρμα του Ν. 4605 («νέος νόμος Κατσέλη»), είχε χαρακτηρισθεί οριστικά επιλέξιμος, είχε την προστασία της α’ κατοικίας, απαγορευομένης απ’ τον νόμο κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της.


Ωστόσο οι επισπεύδοντες προχωρούσαν κανονικά τις διαδικασίες σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Ώσπου αναγκάστηκαν και ανακοίνωσαν ότι «ο πλειστηριασμός αναβάλλεται επ’ αόριστον».


Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών α’ κατοικίας και λαϊκής περιουσίας στα Τρίκαλα από Τράπεζες και

Εφορίες πρέπει να αναζωογονηθεί και να θεριέψει και πάλι. Όπως στην εποχή από τους «Σαμαροβενιζέλους» μέχρι τον Τσίπρα που για τέσσερα σχεδόν χρόνια δεν επιτρέψαμε να χαθεί καμιά α’ κατοικία ή άλλο στοιχείο λαϊκής περιουσίας.


Μπροστά στην καταιγίδα πλειστηριασμών που ετοιμάζουν με πονηρό και ύπουλο τρόπο οι Τράπεζες

μαζί με την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη, το Μέτωπο Λαού Τρικάλων καλεί κάθε συμπολίτη μας στο κοινό αγώνα μας για να σώσουμε τα σπίτια μας, τα μαγαζιά, τα γραφεία και τα χωράφια μας απ’ τα

αρπακτικά!


Κάθε Πέμπτη 8.30 μ.μ. συγκεντρωνόμαστε, συζητάμε και οργανώνουμε την Αντίσταση και την Δράση.

Σας περιμένουμε όλους!