Αποκτήστε το χειροποίητο νυφικό των ονείρων σας από 600 ως 1.000 ευρώ-Το Ατελιέ Φώφη γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του

Το Ατελιέ Φώφη  συνεχίζει την παράδοση στο χώρο της υψηλής ραπτικής και παραμένει πιστό στη δημιουργία του χειροποίητου νυφικού. Φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει το δικό του δώρο στις μέλλουσες νύφες. Ράψτε το δικό σας νυφικό σε ό,τι στυλ επιθυμείτε σε τιμή που εντυπωσιάζει με κόστος από 600 ως 1.000 ευρώ!!!

Η Σφραγίδα του Χειροποίητου για το Ατελιέ Φώφη συνδέεται με τη σημασία στη λεπτομέρεια, το τέλειο φινίρισμα ,την άψογη ραφή την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Τα υπέροχα μοναδικά κεντήματα που δημιουργεί από πολύτιμες δαντέλες, κρύσταλλα ή ημιπολύτιμες πέτρες καθώς και η αγάπη για το αντικείμενο είναι μερικά από αυτά που συνετέλεσαν και καθιέρωσαν την Κα Φώφη και το Ατελιέ της ώστε η σφραγίδα της προσωπικής της εργασίας να αποτελούν εγγύηση για όλες τις ξεχωριστές εμφανίσεις σας.

Η επιτυχία του Ατελιέ Φώφη είναι ότι σε προσωπικό ραντεβού η κα Φώφη  σας ενημερώνει σύμφωνα με το χαρακτήρα, το σωματότυπο, την εμφάνιση, το στυλ σας  αλλά και την αισθητική σας  όπως επίσης δίνει και την δυνατότητα να υλοποιήσει το προσωπικό σας γούστο σε ένα κλασσικό, ρομαντικό, μοντέρνο η λιτό και απέριττο αλλά πάνω από όλα φινετσάτο νυφικό που θα χαρίσει μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Για την άμεσα μανούλα νύφη…

To Ατελιέ Φώφη αναλαμβάνει όλες τις νυφούλες που διανύουν την εγκυμοσύνη τους και επιθυμούν να ράψουν το νυφικό τους με επιλεγμένα ποιοτικά υλικά για να μπορούν να δείχνουν κομψές και άνετες την ημέρα του γάμου!


Ατελιέ Φώφη

Υπεύθυνη: Ζάχου Φωτεινή

Χαρ. Φλωράκη 13-15, (πρώην Κουμουνδούρου κοντά στο 5ο Δημοτικό)

Καρδίτσα

Τηλ: 24410 73541 – Κιν: 6946 421510