Από το σπίτι στο γραφείο με… drone

Ετοιμαστείτε να μετακινηθείτε με στυλ. Tο Passenger Drone είναι ένα μηχάνημα μεταφοράς επιβατών με μηδενικές εκπομπές, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μει’ωσει στο ελάχιστο τις αγχωτικές μετακινήσεις. Με 16 ηλεκτροκινητήρες, μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και 80 χλμ / ώρα ενώ παράλληλα δεν κάνει θόρυβο.

Όχι μόνο ο επιβάτης θα περιορίσει την ατμοσφαιρική ρύπανση και την ηχορύπανση στο περιβάλλον, αλλά θα μειώσει και τα επίπεδα άγχους, βελτιώνοντας παράλληλα τη γενική του υγεία. Η καθημερινή μετακίνηση στο γραφείο είναι αγχωτική και αρκετά βλαβερή για τον μέσο εργαζόμενο.

Καθένας που πηγαίνει στη δουλειά του ξοδεύει πολύ χρόνο στην κίνηση ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς – περιβάλλοντα που προκαλούν άγχος ακόμα και πριν αρχίσει η εργάσιμη μέρα. Το Passenger Drone επιδιώκει να βελτιώσει τη συνολική υγεία του πληθυσμού και να μειώσει τη ρύπανση, κάνοντας πιο εύκολες και ευχάριστες τις ημερήσιες μετακινήσεις.

Το ηλεκτρικό αεροσκάφος είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το αυτοκίνητο και επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέξουν τον προορισμό τους, μετά να καθίσουν και να χαλαρώσουν.

Οι 16 ηλεκτροκινητήρες του Passenger Drone προσφέρουν μερικά ξεχωριστά πλεονεκτήματα – σύμφωνα με την εταιρεία παρέχουν βελτιωμένη ασφάλεια, καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και εμβέλεια και λιγότερο θόρυβο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά.

Το Passenger Drone οραματίζεται ότι θα γίνει το αεροσκάφος της καθημερινής μεταφοράς για εκατοντάδες χιλιάδες -αν όχι εκατομμύρια- ανθρώπων στο μέλλον. «Τα αεροπορικά ταξίδια θεωρήθηκαν ακριβή πρόταση, αλλά έμειναν στην ιστορία επειδή εξοικονόμησαν χρόνο στους επιβάτες και έκαναν εύκολη την πρόσβασή μας σε άλλες χώρες.

Η μαζική παραγωγή του Passenger Drone θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει επανάσταση στις παραδοσιακές έννοιες της μεταφοράς», αναφέρει η εταιρεία.

πηγή :http://perierga.gr/2017/10/apo-to-spiti-sto-grafio-me-drone/