Όταν το 2017 η Εταιρεία “My Adventure-Event Organizer Pro” ανέλαβε τη διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου στο Δήμο Μετσόβου, παρέλαβε και το κτήριο του chalet, το οποίο ανακαίνισε πλήρως, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο χώρο της κουζίνας. Γήινα χρώματα, λιτές γραμμές, φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα με τις μεγάλες τζαμαρίες περιμετρικά να ξεκουράζουν και να ταξιδεύουν το βλέμμα.
Έτσι, ο τραχανάς σερβίρεται με μανιτάρια βουνού, κοτόπουλο, πατέ από συκωτάκι και αυγολέμονο, ενώ ο κόκορας συνοδεύεται με χυλοπίτες ελιά και θυμάρι. Το παραδοσιακό αρνάκι μαγειρεύεται με μυρωδικά και τρώγεται με σεσκουλοντολμά, ρίζα σέλινου και κεφίρ. Το καπνιστό τυρί Μετσόβου μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό ορεκτικό με πρόβειο προσούτο και μαρμελάδα σύκου. Η γαλατόπιτα γίνεται επιδόρπιο και η μηλόπιτα αρωματίζεται ελαφρώς με περγαμόντο απογειώνοντας την κρέμα πράσινου μήλου. Όσο για τους πιστούς στα πιάτα της ώρας, ο Σεφ κάνει κι εδώ θαύματα!
Στην καρδιά της Πίνδου, το Anilio Adventure Park μοιάζει να ενώνει τη Δυτική, Βόρεια και Νότια Ελλάδα μέσω της Εγνατίας Οδού, μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου. Δε χρειάζεται σκέψη, έχουμε ήδη στρώσει τραπέζι και σας περιμένουμε!