Απίθανα προσκλητήρια από τις εκτυπώσεις Αφοί Μπέκου

Γάμος ή βάφτιση προ των πυλών και η προετοιμασία του είναι μία από τα πιο «γλυκά βάσανα» της ζωής σου. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική ώστε τα πάντα να είναι τέλεια κι ονειρικά. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της προετοιμασίας είναι τα προσκλητήρια. Είτε πρόκειται για γάμο, είτε για βάφτιση τα προσκλητήρια επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή καθώς αποτελούν τον… προάγγελο της κοινωνικής μας εκδήλωσης.

Το τυπογραφείο των Αφων Μπέκου μας δίνει ιδέες για πρωτότυπα προσκλητήρια που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε το ύφος που θέλετε να δώσετε και να επιλέξετε ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια.

Ιδέες μπορείτε να βρείτε αμέτρητες. Φροντίστε να επιλέξετε τα προσκλητήρια που σας αντιπροσωπεύουν και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Σας δίνουμε ένα δείγμα μόνο των υπέροχων προσκλητηρίων που μπορείτε να βρείτε στις Εκτυπώσεις Αφοί Χαρ. Μπέκου Ο.Ε. ενώ για περισσότερες επιλογές δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από την οδό Αμαλίας 16 (όπισθεν Ταχυδρομείου) στα Τρίκαλα. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. και fax 2431027757 και email:abekou.print@gmail.com