Απεβίωσε ο ψυχίατρος Αντώνης Χιώτης

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του νευρολόγου-ψυχιάτρου Αντώνη Ιωαν. Χιώτη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 80 ετών. Λαμπρός επιστήμονας κι ένας από τους σπουδαίους ανθρώπους της πόλης. Απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ειδικευθέντας στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών το 1975  είχε ιδρύσει την “ψυχιατρική κλινική Τρικάλων Αντώνη Χιώτη” η οποία και λειτουργεί ως μία από τις πλέον σύγχρονες κλινικές ψυχιατρικής στα Τρίκαλα.

Ο Αντώνης Χιώτης κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική τις τελευταίες μέρες.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 30 – 9 – 2018  και  ώρα 12η μεσημβρινή , στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου  Τρικάλων. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Λίλη (Ευαγγελία) και τα παιδιά του Ιωάννη Χιώτη & Δήμητρα Γαρδίκα, Εύα – Κωνσταντία Χιώτη & Σπυρίδων Τρίπλη, τα εγγόνια Αντώνη, Αποστόλη – Σπυρίδων, τα αδέλφια, τα ανήψια, τους λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου , την Κυριακή 30 – 9 – 2018  και  ώρα 11.30π.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του 1ου Νεκροταφείου Τρικάλων .

Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε Ευαγή Ιδρύματα .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου ».

Ψήφισμα Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων με το άγγελμα του θανάτου του Ιατρού , Νευρολόγου-Ψυχιάτρου Αντωνίου Χιώτη συνήλθε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε:
1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ στην κηδεία.
3. Να διατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του Ιατρού για κοινωφελείς σκοπούς.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό τύπο.