Απαρηγόρητος ο Άη-Βασίλης στα Τρίκαλα-Χωρίς Μύλο των Ξωτικών μετά από 9 χρόνια

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά μετά από 9 χρόνια απόλυτης επιτυχίας που ο Μύλος των Ξωτικών δεν θα λειτουργήσει στην πόλη των Τρικάλων. Το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ακυρώθηκε λόγω covid. Οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν και ο Δήμος έλαβε την απόφαση να ακυρωθεί για φέτος. Ο ίδιος ο Άη Βασίλης είναι απαρηγόρητος κι επισκέφθηκε τον Δήμαρχο για να συζητήσουν το θέμα. Όπως αναφέρθηκε κατά τη… συζήτηση «Ο Μύλος των Ξωτικών» δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως τον ξέραμε. Αντίθετα θα απλωθεί μέσα στην πόλη η οποία σύμφωνα με τον Δήμαρχο θα στολιστεί περισσότερο από ποτέ.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων επέλεξε το χιούμορ (το οποίο είναι το καλύτερο αντίδοτο άλλωστε σε τέτοιες καταστάσεις) για να μας ενημερώσει για το θέμα μέσα από ανάρτησή του.

“Απαρηγόρητος από χθες ο Άγιος Βασίλης, μαζί με το ξωτικό του! Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, ενημερώθηκε πως φέτος «Ο Μύλος των Ξωτικών» δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως τον ξέραμε. Αντίθετα θα απλωθεί μέσα στην πόλη, την οποία θα στολίσουμε περισσότερο από ποτέ. Στη συνέχεια, αφού μας τελείωσε τρία πακέτα χαρτομάντηλα, αναχώρησε προς γνωστή ταβέρνα της πόλης για τσίπουρο και κοντοσούβλια”.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας…

Και κάπως έτσι ανακοινώθηκε κι επισήμως η ακύρωση του Μύλου.  Το σίγουρο είναι ότι ο Μύλος των Ξωτικών θα λείψει σε όλους…