Απανθρακώθηκε 61χρονος σε πυρκαγιά στο Φλαμούλι Τρικάλων

Φωτό αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας 61χρονος Τρικαλινός όταν ξέσπασε πυρκαγία σε αποθήκη στο Φλαμούλι Τρικάλων. Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική κι ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλέον αργά. Ο 61χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν διευθυντής σε δημοτικό σχολείο των Τρικάλων.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνόνται.

O Βασίλης Γιαννούχος, γεννήθηκε στην Καλλιρρόη Ασπροποτάμου το έτος 1961.Τα πρώτα γράμματα του δημοτικού σχολείου τα έμαθε στο γενέθλιο τόπο. Ακολούθησαν οι γυμνασιακές του σπουδές στο 1ο Λύκειο Τρικάλων. Συνέχισε τις σπουδές του στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης. Διορίστηκε το 1985 στο ΠΥΣΠΕ Ευβοίας, όπου υπηρέτησε για 8 σχολικά έτη σε σχολεία του νομού. Στη συνέχεια αποσπάστηκε για 5 σχολικά έτη σε σχολεία της Γερμανίας και από το 1998 υπηρετεί σε σχολεία του ν. Τρικάλων. Μετεκπαιδεύτηκε για 2 χρόνια στο Γερμανικό Πανεπιστήμιο Ludwigsburg Βάδης – Βυτεμβέργης και είναι πτυχιούχος μετεκπαίδευσης του Μ.Δ.Δ.Ε. Διετέλεσε προϊστάμενος σχολικών μονάδων, υπεύθυνος ελληνικών τάξεων Γερμανίας, προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της δ/νσης Π.Ε. ν. Τρικάλων και από το 2011 Δ/ντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Το αντίο του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Μονής

Στη θλίψη τυλίχτηκε η συνοικία μας με τη είδηση του τραγικού θανάτου , του επί χρόνια διευθυντή του δημοτικού σχολείου μας Βασίλη Γιαννούχο .
Ενός ανθρώπου όπου με το ήθος, την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων μας. Αγαπούσε και προστάτευε όλα τα παιδιά και έτσι σίγουρα εκεί που θα είναι θα μαζέψει και θα προστατεύει τα παιδάκια όλου του κόσμου που βρίσκονται εκεί. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα τέκνα τους, σε συγγενείς και φίλους.
Καλό παράδεισο Βασίλη
Συλλυπητήρια επιστολή Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Νομού Τρικάλων

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Βασίλη Γιαννούχου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Βασίλη, που ξεχώριζε για την παιδαγωγική του ευαισθησία, την αγάπη και ζεστασιά για τους μαθητές/μαθήτριές του, την προσφορά και την αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα τέκνα τους και σε λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Βασίλη, καλό παράδεισο!

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων