Άννα Κανδαράκη: Είναι γενναίο κάποιος σε μια κλειστή κοινωνία να τολμάει να ζητάει βοήθεια-Συνέντευξη με τη γνωστή ψυχίατρο-ψυχοθεραπεύτρια με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της στα Τρίκαλα

Το ευρύ κοινό την γνώρισε  από την αρθρογραφία της, αλλά και τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, αφού συχνά οι ενημερωτικές εκπομπές βασίζονται στις καίριες τοποθετήσεις της για πολύ δύσκολα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Εδώ και χρόνια έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία έργων που συνδυάζουν την ευφυΐα της ψυχολογίας με την καλλιτεχνία της λογοτεχνίας.

Με την ευαισθησία που την χαρακτηρίζει, αναδεικνύει τις σκέψεις και τα συναισθήματα που κρύβονται στον κόσμο της ανθρώπινης ψυχής. Η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη βρέθηκε στην πόλη των Τρικάλων για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου “Τα χρώματα που εσείς μου μάθατε” (εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ) το απόγευμα του Σαββάτου στο Μουσείο Τσιτσάνη και η παρουσία της στην πόλη ήταν μία ευκαιρία για να συνομιλήσουμε μαζί της στην εκπομπή “ΡΑΔΙΟΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ στην ενημέρωση” (με τους Δημήτρη Παδιό και Βιβή Μαργαρίτη) στον fm100 RADIO ΖΥΓΟΣ.

“Είναι γενναίο κάποιος σε μια μικρή κοινωνία να τολμάει να ζητάει βοήθεια” μας λέει μεταξύ άλλων σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ακούστε την εδώ:

Άννα Κανδαράκη: Είναι γενναίο κάποιος σε μια κλειστή κοινωνία να τολμάει να ζητάει βοήθεια by Vivi

Καθήλωσε το κοινό η γνωστή ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της στα Τρίκαλα