Άνοιξε τις πύλες του το 1ο Trikala Street Food Festival (φωτό)

Άνοιξε τις πύλες του το 1ο Trikala Street Food Festival, η γαστριμαργική γιορτή που διοργανώνεται στα Τρίκαλα. Πρόκειται για μία γιορτή των γεύσεων και της γαστρονομίας με ελληνικά προϊόντα, πρωτότυπες συνταγές και γνωριμία με νέες κουζίνες που διοργανώνουν η e-trikala και ο Δήμος Τρικκαίων. Η διοργάνωση θα διαρκέσει 4 ημέρες και η προσέλευση από την πρώτη στιγμή είναι ικανοποιητική. Θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα, στο μαγευτικό πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Καθημερινά θα υπάρχουν μουσικές εκπλήξεις με Dj’s & συγκροτήματα. Ενδεικτικά μετέχουν οι:
THE TEASERS – ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΑΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΑΒΑΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΤΙΤΣΙΟΣ – ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ – BOOGIE ROCKAZ – GEORGE NTEMOS – MARIOS BRONX – ENGINE•EAR – THOMEY BORS – FELYX – ARGY ROUS – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΗΣ BAND – JOHNNY RUMBLE – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ – SOULFOOD Djs B2B – TOMMYBOY-EYEBROW
Στα Τρίκαλα των γεύσεων και των γαστριμαργικών απολαύσεων, μια νέα δράση για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και για τη γνωριμία με διαφορετικές γεύσεις ξεκινά!