Ασφυκτικά γέμισε από κόσμο ο χώρος του Μύλου Ματσόπουλου σε μια ανεπανάληπτη προεκλογική συγκέντρωση της Κατερίνας Παπακώστα
Εκατοντάδες υποστηρικτές της, αλλά και πλήθος θεσμικών βρέθηκαν στο πλευρό της επιδοκιμάζοντας την προσπάθειά της.
Η Κατερίνα Παπακώστα ζήτησε την εκ νέου τηστήριξη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει απρόσκοπτα μπροστά στις νέες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη νέα εποχή» όπως τόνισε, και την εκ νέου στήριξη στη δική της υποψηφιότητα, καλώντας τους φίλους και ψηφοφόρους της να συνεχίσουν «ξανά μαζί» στη νέα τετραετία, για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο που συντελέστηκε όλη την τετραετία από την κυβέρνηση σε όλους τους τομείς-παρά τις δύσκολες συνθήκες και κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί.
Επίσης αναφέρθηκε στο έργο που έχει τη δική της προσωπική σφραγίδα, όπως είναι παρεμβάσεις της σε θέματα παιδείας, υγείας, υποδομών και κοινωνίας, αλλά και στις σημαντικές της παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο (67 ομιλίες, 70 παρεμβάσεις και 19 ερωτήσεις και αναφορές στη Βουλή), ως κεντρική εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της εξεταστικής επιτροπής σε κρίσιμα νομοσχέδια.