Αναζητείται ηλικιωμένη στον Ληθαίο στο ύψος της οδού Καρδίτσης (video-φωτό)

Επιχείρηση αναζήτησης ηλικιωμένης γυναίκας είναι σε εξέλιξη στην γέφυρα της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άφησε το πανωφόρι της στην όχθη και έκτοτε την αναζητεί η αστυνομία μετά από ειδοποίηση των συγγενών της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 80χρονης Φ.Κ. συνεχίζονται και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άκαρπες. Τα ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας χάθηκαν νωρίς το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα πρόσφατα πληροφορήθηκε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ είχε χάσει και το σύζυγό της. Οι συγγενείς της ανησύχησαν καθώς φέρεται να τους είχε δηλώσει πως θα δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι.

Οι έρευνες εστιάστηκαν στο ποτάμι καθώς εκεί εντοπίστηκε το πανωφόρι της.

Το γεγονός ότι είναι σκοτάδι δυσκολεύει πολύ τις έρευνες τις αστυνομίας και της πυροσβεστικής που χτενίζουν κυριολεκτικά το ποτάμι. Μάλιστα ζητήθηκε να σταματήσει η ροή του ποταμού προκειμένου να πέσει η στάθμη του νερού σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η ηλικιωμένη.