Αναπάντεχο μουσικό αντάμωμα με την Καλαμπακιώτισα Ελένη Βιτάλη στα Τρίκαλα

Ήταν ένα αναπάντεχο μουσικό αντάμωμα με την Ελένη Βιτάλη στην πατρίδα της τα Τρίκαλα, μιας κι όπως η ίδια είπε, οι γονείς της είχαν γεννηθεί στην Καλαμπάκα.

Η Ελένη Βιτάλη δε χρειάζεται συστάσεις! Εδώ και δεκαετίες υπηρετεί με ένστικτο, ακατάβλητη πίστη και συνέπεια το ελληνικό τραγούδι χωρίς ταμπέλες, μακριά από γενικεύσεις και ταξινομήσεις. Το κρυστάλλινο ταλέντο της λάμπει διαχρονικά στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, ανόθευτο και αξεθώριαστο ενώ το προσωπικό της ήθος, παραμένει αδιαπραγμάτευτο. Η καλλιτεχνική της πορεία, από την αρχή της, με τις δημοτικές καταβολές, μέχρι σήμερα στα πιο σύγχρονα ηλεκτρικά κομμάτια που εξερευνά με την πολύτιμη συμβολή του Νίκου Ξύδη, φανερώνει μια καλλιτέχνιδα που τολμά και δοκιμάζει, που δε φοβάται καμία «άγνωστη περιοχή». Με τη χειμαρρώδη και ζεστά μεταλλική φωνή της, η Ελένη Βιτάλη έχει αποδείξει την αξία της!

Η Ελένη Βιτάλη εμφανίστηκε το βράδυ στη μουσική σκηνή ΑΠΑΡΧΕΣ. Πλαισιωμένη από την Βιολέτα Ίκαρη και τους Τζουμ και ζέστανε το τρικαλινό κοινό με τις αυθεντικές ερμηνείες της και να φώτισε τη χειμωνιάτικη νύχτα του με το άστρο της. Μια μουσική παρέα, ένα «πάντρεμα» μουσικών που τους ενώνει το πάθος, η καλλιτεχνική τρέλα και η αγάπη για τη γιορτή, μια λαμπερή βεγγέρα με μουσικές κάθε είδους.