TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Αλμυρή τάρτα με κιμά της Έφης

Σεπ 6, 2021
in Μαγειρική
Αλμυρή τάρτα με κιμά της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Αλμυρή τάρτα με κιμά της Έφης

Όσο τρώγαμε , σκεφτόμουνα πως θα σας περιγράψω τη γεύση της.  Δε βρήκα λόγια όμως γιατί απλά δεν υπάρχουν… Πεντανοστιμη, ζουμερή, πικάντικη , γεμάτη γεύση και άρωμα … και πάλι δε φτάνουν…

ΥΛΙΚΑ για τη βάση (για μια μέτρια ταρτιέρα):
1,5 κούπα αλεύρι
1/2 φλυτζανάκι ελαιόλαδο (για ελληνικό καφέ)
1/2 κούπα νερό
1 κγ αλάτι
1 κγ πιπέρι
1 κγ ρίγανη

ΥΛΙΚΑ για τη γέμιση:
300 γρ. κιμά
1 κρεμμύδι ξερό
1 κρεμμύδι φρέσκο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.σ. κέτσαπ
αποφλοιωμένα ντοματάκια
φέτα
γκούντα
ντοματίνια
μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεκινάμε προσθέτοντας σε ένα λεκανάκι όλα τα υλικά για τη ζύμη.  Ζυμώνουμε καλά με τα χέρια,μέχρι να κολλάει λιγάκι μόνο η ζύμη(δεν τη θέλουμε πολύ σφιχτή)
Ψήνουμε σε ταρτιέρα περασμένη με λίγο βιτάμ και αλεύρι στον αέρα στους 180 C .
Όσο ψήνεται η τάρτα μας,σωτάρουμε το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι,μαζί με την ψιλοκομμένη πιπεριά και τον κιμά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αποφλοιωμένα ντοματάκια και αφήνουμε τη γέμιση να βράσει.  Όταν είναι έτοιμη, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Όταν η βάση ψηθεί, ξεφορμάρουμε και την αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι ώστε να μη σπάσει όταν μπει η γέμιση.
Στη συνέχεια σκεπάζουμε όλη την επιφάνεια με τα ντοματίνια, τη φέτα και το γκούντα, προσθέτουμε και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και ψήνουμε λίγο ακόμα μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η γέμιση για την τάρτα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μερικές ιδέες είναι με λαχανικά (μελιτζάνα, κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριές), κοτόπουλο (με λευκή ή κόκκινη σάλτσα), λουκάνικο ή ότι άλλο μας αρέσει.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Next Post
Αυτά τα συμπτώματα περνούν γρήγορα, αλλά είναι σοβαρό καμπανάκι για εγκεφαλικό: Ο ρόλος της ασπιρίνης!

Αυτά τα συμπτώματα περνούν γρήγορα, αλλά είναι σοβαρό καμπανάκι για εγκεφαλικό: Ο ρόλος της ασπιρίνης!

Αίτημα για παράταση φορολογικών δηλώσεων

Αίτημα για παράταση φορολογικών δηλώσεων

Υπηρεσίες ΚΕΠ στις ΔΕ Κόζιακα και Παραληθαίων

Υπηρεσίες ΚΕΠ στις ΔΕ Κόζιακα και Παραληθαίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd