TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Αγριογούρουνο στιφάδο

Μαρ 11, 2020
in Μαγειρική
Αγριογούρουνο στιφάδο
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ…

 

Υλικά:

2 κιλά αγριογούρουνο

2 κιλά κρεμμύδια εγώ τα κόβω στα τέσσερα

1 ποτήρι του νερού κρασί

2 κουταλιές της σούπας πελτέ

σάλτσα έχτρα σπιτική ή του εμπορίου

1 ξυλαράκι κανέλα

5-6 μπαχάρια ,3-4 δαφνόφυλλα

μαύρο πιπέρι ,κόκκινη πάπρικα αλάτι, ελαιόλαδο

1 κουταλιά σούπας ζάχαρη!!

ξύδι και νερό

2 Κλαράκια σέλινο

Εκτέλεση

Από το βράδυ κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το βάζουμε μέσα σε νερό με μπόλικο ξύδι.Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα ,βράζουμε και πετάμε τα τρία πρώτα του νερά.  Κάθε φορά βράζουμε για 5 λεπτά προσθέτουμε και τα 2 κλαράκια σέλινο στο τελευταίο βράσιμο και μετά το πετάμε , τέλος παίρνουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα μπολ ρίχνουμε μπόλικο νεράκι και το ξεπλένουμε.  Σε χύτρα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο με ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και βάζουμε το κρέας και τσιγαρίζουμε πολύ καλά.  Στην συνέχεια το σβήνουμε με το κρασί , όταν εξατμιστεί το κρασί διαλύουμε τον πελτέ μέσα σε νεράκι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την έχτρα σάλτσα.  Ρίχνουμε τα δαφνόφυλλα, μπαχάρια, κανέλες, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και νεράκι να σκεπάζει το κρέας.

Σφραγίζουμε την χύτρα και βράζουμε το κρέας για μισή ώρα.  Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια βάζουμε λάδι στο τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε πολύ καλά.  Στη συνέχεια ρίχνουμε μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη πάνω στα κρεμμυδάκια μας και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το τσιγάρισμα.  Παίρνουμε ένα ταψί ή τη γάστρα μας, βάζουμε τα κρεμμυδάκια μέσα και το αγριογούρουνο από την κατσαρόλα και το τελειώνουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να μελώσει το φαγητό μας και να δέσει καλά η σάλτσα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Next Post
Κλειστά σχολεία – Κοροναϊός: Δείτε το λόγο που έκλεισαν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Κλειστά σχολεία - Κοροναϊός: Δείτε το λόγο που έκλεισαν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Ο κοροναϊός σε όλο τον πλανήτη: Οι χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, τα μέτρα και οι απαγορεύσεις

Ο κοροναϊός σε όλο τον πλανήτη: Οι χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, τα μέτρα και οι απαγορεύσεις

Αποκάλυψη «Ε.Τ.» για τα κλειστά σχολεία: Τα 6 σενάρια για κάλυψη των χαμένων ωρών

Αποκάλυψη «Ε.Τ.» για τα κλειστά σχολεία: Τα 6 σενάρια για κάλυψη των χαμένων ωρών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd