Αγώνες σε… ασπρόμαυρο φόντο στα Τρίκαλα (εντυπωσιακές φωτό)-Με μεγάλη επιτυχία και 90 συμμετοχές ολοκληρώθηκαν οι αγώνες σκάκι

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι νέων ανδρών και νέων γυναικών ηλικίας κάτω των 20 ετών από 17 ως 23 Αυγούστου. Αγώνες σε ασπρόμαυρο φόντο για δυνατά μυαλά στους οποίους οι συμμετέχοντες αγγιξαν τους 90 από όλη την Ελλάδα.

Αυτή ήταν η πρώτη πανελλήνια αθλητική διοργάνωση μετά το lockdown. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν με μεγάλη επιτυχία (90 συμμετοχές συνολικά) στο χρονικό διάστημα από 17 έως 23 Αυγούστου 2020 στα Τρίκαλα, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο «Κατσιμήδειο», με συν-διοργανωτή τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων και την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας, που συνεργάστηκαν για μια επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη αναβαθμίζοντας τα σκακιστικά Τρίκαλα.

Αποτελέσματα

Πέτρος Τριμίτζιος και Ευαγγελία Καραβιτάκη πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι 20 ετών
O Πέτρος Τριμίτζιος του ΟΣ Τριανδρίας με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες και η Ευαγγελία Καραβιτάκη της ΣΑ Χανίων με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες είναι οι πρωταθλητές Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών μέχρι 20 ετών, για το 2020.

Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών τη 2η θέση πήρε ο Δημήτριος Μακρίδης της Ευβοϊκής ΕΣ με 7 βαθμούς και μετά την άρση της ισοβαθμίας την 3η θέση πήρε ο Ροδόλφος Σταματίου του ΕΟΑΟ “Ο Φυσιολάτρης” Νίκαιας με 6,5.

Στις Νέες Γυναίκες μετά την άρση των ισοβαθμιών τη 2η θέση πήρε η Βασιλική Τσαμπούλη του ΣΟ Κορυδαλλού με 7 βαθμούς και την 3η η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη της Ευβοϊκής ΕΣ με 6,5.


Οι Φωτογραφίες είναι μια ευγενική προσφορά της Μαρίας Ρέμμας (fb @Maria Remma), #trikalaU20.