Αυτό το μυστικό θα σε σώσει αν θηλάζεις

Αυτό το μυστικό θα σε σώσει αν θηλάζεις!

Για όσες γυναίκες θηλάσουν, ή πρόκειται να θηλάσουν, πρέπει να ξέρουν πως πέρα από τα πολλά οφέλη που έχει ο μητρικός θηλασμός τόσο για το βρέφος όσο και για τη μητέρα και τη σχέση τους, υπάρχουν και εκείνα τα μικρά αγκαθάκια που τον κάνουν πραγματικά μία δύσκολη υπόθεση. Και ένα από αυτά τα αγκαθάκια είναι οι πληγωμένες θηλές.

Στο εμπόριο μπορεί κάποια μανούλα να βρει πολλές επιλογές από κρέμες και αλοιφές για τις πληγωμένες θηλές, υπάρχει όμως και κάτι που από τη φύση του έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και μπορεί να ανακουφίσει τις θηλές, άμεσα, χωρίς κόπο, οικονομικά και με απόλυτο φυσικό τρόπο.

Πρόκειται για ένα μυστικό που μοιράστηκε μαζί μου η μαία μου και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί.

Τα λαχανόφυλλα λοιπόν είναι αυτό το μικρό μυστικό.

Δροσερά, εφόσον τα φυλάς στο ψυγείο, τα λαχανόφυλλα πλούσια σε πολυφαινόλες, λειτουργούν σας φυσικές κομπρέσες με αντιφλεγμονώδη δράση.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι πάρα πολύ απλό!

Αγοράζετε ένα λάχανο. Το φυλάτε στο ψυγείο αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει τα εξωτερικά φύλλα του. Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κομπρέσα παίρνετε ένα φύλλο για κάθε μαστό, και το τσαλακώνετε στο χέρια σας. Έτσι το λάχανο θα απελευθερώσει τα θρεπτικά συστατικά του. Θα ακουμπήσετε το λάχανο στο στήθος σας και θα το αφήσετε τα έως ότου σας ανακουφίσουν αρκετά. Αν θέλετε μπορείτε να τις συγκρατήσετε με τον στηθόδεσμό σας και να τις αφήσετε να δράσουν για αρετές ώρες.

Πριν τον επόμενο θηλασμό ωστόσο φροντίστε να ξεπλύνετε και να καθαρίσετε καλά το στήθος και τις θηλές γιατί η γεύση του λάχανου μπορεί να μην αρέσει στο μωρό σας.

Πηγή:     believeit.gr & http://babyradio.gr/goneis/afto-mistiko-tha-se-sosi-thilazis/