Αυτοί είναι οι 21 της προεπιλογής της ελληνική ομάδας

Το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία η τελικά 21-άδα που θα λάβει μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση του Αντρέα Ντρένοβα και των συνεργατών του.

Από την τελική 21-άδα θα αξιολογηθούν από τις 30 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, για να προκύψει η τελική 12άδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Ανακοινώνουμε με αλφαβητική σειρά τους 21 παίκτες που θα ακολουθήσουν την Ελληνική Ομάδα στο Α Στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα λάβει χώρα από 30 Ιουνίου ως και 7 Ιουλίου (8 ημέρες). Από τους 21 παίκτες, θα επιλεγούν 12 παίκτες οι οποίοι θα αποτελέσουν και το τελικό ρόστερ της ομάδας για το 2018. Συγχαρητήρια και στους 21 επιλαχόντες ανάμεσα σε 4.000 ποδοσφαιριστές του Gillette Unileague και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.”

Οι 21 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΑΡΗΣ ΖΑΧΟΣ (ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ)
ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ALIGN FC)
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΒΑΣΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΣΥΚΙΕΣ F.C.)
ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (BBH)
ΘΑΝΑΣΑΪ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (AMIGOS F.C.)
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ (ΠΑΣΛΕ F.C.)
ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΣΛΕ F.C.)
ΚΟΛΑ ΚΛΕΒΗΣ (ALEX F.C)
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Η.Δ.Τ.)
ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ)
ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ALIGN F.C.)
ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ (ΠΕΡΟΥ)
ΝΤΟΥΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (AMIGOS F.C.)
ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ (Η.Δ.Τ.)
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΣΑΚΗΣ (ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ)
ΤΖΕΛΟΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ (AMIGOS F.C.)
ΤΟΥΣΑ ΡΑΦΑΗΛ (ΣΥΚΙΕΣ F.C.)
ΦΟΥΣΚΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (COMETAS)
ΧΙΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (AMIGOS F.C.)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΥΚΙΕΣ F.C.)

Υπενθυμίζεται οτι τη μερίδα του λέοντος στη στελέχωση της προεπιλογής κατέχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας Amigos FC, από τους οποίους επιλέχθηκαν 4 παίκτες, ενώ στη 2η θέση έρχονται: Συκιές FC (η φιανλίστ) και οι πρωταθλητές Αθήνας Κωστάκηδες που θα τις εκπροσωπήσουν από 3 ποδοσφαιριστές. Η.Δ.Τ., Align FC και ΠΑΣΛΕ FC εκπροσωπούνται από 2 ποδοσφαιριστές, ενώ οι Cometas, Περού, Alex, BBH και Παμπόνηροι από 1.

πηγή :http://www.gipedaki.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-21-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB/