Αυτά είναι τα καλύτερα κουρέματα για πυκνά μαλλιά

Τα πυκνά μαλλιά είναι ευλογία και κατάρα μαζί και όσες από εσάς έχετε καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ. Από τη μία είναι υπέροχος ο όγκος και δεν ταλαιπωρείστε εσείς ή κομμωτής σας με δυνατά hairsprays και κρεπάρισμα. Από την άλλη όμως δεν είναι εύκολο να τα τιθασεύσετε η να δημιουργήσετε όποιο look θέλετε. Ειδικά αν θέλετε να κάνετε πλεξούδες ή top knots που σ’ εσάς είναι extra large και μοιάζουν με μικροσκοπικούς έλικες!

Επίσης σας ταλαιπωρεί το φριζάρισμα και το βάρος και κακά τα ψέματα δεν υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα της τρίχας.  Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι styling χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να απλώσετε όλες τις φόρμουλες της αγοράς. Βέβαια το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι το σωστό κούρεμα που θα σας βοηθήσει να δείχνουν ωραιότερα χωρίς πολύ κόπο και νεύρα.

Ευτυχώς τα καταλληλότερα για την περίπτωση σας είναι κλασικά και πάντα επίκαιρα. Από τα bob και τα lob με έντονες άκρες μέχρι τα μακριά και ασύμμετρα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το χρόνο που περνάτε παρέα με το πιστολάκι και τις βούρτσες.

Να τα δούμε;

Bob ή Lob

Το ξέρετε ότι είναι το μεγαλύτερο trend της εποχής και είναι φυσικό να θέλετε να το υιοθετήσετε αλλά για τα πυκνά μαλλιά είναι λιγάκι  tricky. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει αρχικά να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας ώστε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Σύμφωνα με τους ειδικούς θα πρέπει οι άκρες να είναι πιο έντονες ώστε να μην μοιάζει το κούρεμα σας με μανιτάρι! Και ακόμα καλύτερα να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα ωραιότατο  lob που είναι πιο μακρύ.

Μήκος που ακουμπά τους ώμους

Τα πυκνά μαλλιά ή εκείνα που είναι και wavy παράλληλα  πρέπει να έχουν μήκος μέχρι τους ώμους με ελαφριές ασυμμετρίες αφού με αυτό τον τρόπο θα έχουν υπέροχη κίνηση.

Μακριά και ασύμμετρα

Αν έχετε μακριά και curly μαλλιά ένα κούρεμα με ασυμμετρίες και διαφορετικά στρώματα είναι ότι καλύτερο αφού θα μπορείτε εύκολα να τα φορμάρετε και να δειχνουν υπέροχα.

πηγή :https://www.faysbook.gr/omorfia/mallia/afta-ine-ta-kalytera-kouremata-gia-pykna-mallia/?utm_source=messenger&utm_medium=flashchat&utm_source=messenger&utm_medium=flashchat