Αυτά είναι τα χτενίσματα που δείχνουν τέλεια όταν φοράτε μάσκα προστασίας!

Η μάσκα προστασίας είναι πλέον απαραίτητη. Κάποιες από εσάς τη φοράτε όλη μέρα μιας και έρχεστε σε επαφή με κόσμο για πολλές ώρες και έχει αλλάξει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και το μακιγιάζ.

Δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα, δεν απλώνετε πλέον πολύ σκούρες και ματ αποχρώσεις στα χείλη και βαριές φόρμουλες στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα ενυδατώνετε το δέρμα πιο σωστά από ποτέ και κάνετε απολέπιση στα χείλη τα οποία σκάνε συχνά.

Τα μαλλιά σας συνήθως τα μαζεύετε σε ένα ψηλό, σφιχτό κότσο ή σε αλογοουρά ώστε να μην σας ενοχλούν και η αλήθεια είναι πως σας έχει κουράσει. Εμείς είμαστε εδώ με υπέροχες ιδέες.

Ξεχάστε τα συνηθισμένα και δείτε τα hairstyles που υιοθετούν οι celebrities και τα it girls. Είναι υπέροχα και απλά που σημαίνει πως μπορείτε να τα δημιουργήσετε μόνες σας.

Pigtails: Εκτός από πρακτικές είναι μεγάλη τάση και ότι πιο χαριτωμένο. Η Ariana Grande τις υιοθέτησε και το Instagram έπεσε. Τις συνδύασε με μια super λαμπερή μάσκα.

Head wrap: Είναι ό,τι πιο έξυπνο και μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας. Θα χρειαστείτε το αγαπημένο σας μαντήλι το οποίο θα φορέσετε σαν μάσκα και θα το δέσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού δημιουργώντας έναν μεγάλο φιόγκο.

Clip: Αφού φορέσετε τη μάσκα σας στερεώστε το λάστιχο πίσω από το αυτί και στολίστε το με ένα μεγάλο clip με πέρλες.

Matchy Matchy: Οι περισσότερες από εσάς φοράτε μάσκες προστασίας φτιαγμένες από πανέμορφα σχέδια όπως φλοράλ ή ριγέ. Τώρα θα τις συνδυάσετε με το head band.

Claw clip: Είναι και πάλι τάση και ότι πιο πρακτικό για να μαζέψετε τα μαλλιά σας.

Half up: Είναι κομψό και αφήνει τα πλαϊνά μέρη ελεύθερα ώστε να μην σας ενοχλεί η μάσκα.

πηγή :https://www.faysbook.gr/omorfia/makigiaz/ayta-einai-ta-chtenismata-poy-deichnoyn-teleia-otan-forate-maska-prostasias/?fbclid=IwAR1FXdgEs1-ZrkiuPFM93yWm2S3sOlkX0DSlGLhZnNA99_5PL9-33mt16Lc