Αφιέρωμα: Βρήκαμε 17 κορυφαία ανταλλακτικά καθαρισμού παρμπρίζ για 36 μάρκες αυτοκινήτων σε εκπληκτικές τιμές!!!

Το παρμπρίζ ή ανεμοθώρακας είναι το εμπρόσθιο κρύσταλλο ενός αυτοκινήτου. Παλαιότερα τα παρμπρίζ ήταν κατασκευασμένα από ένα μόνο φύλλο γυαλιού το οποίο, κατά το στάδιο της παραγωγής, περνούσε από ειδικές διαδικασίες επισκλήρυνσης. Αυτά τα κρύσταλλα ήταν τοποθετημένα πάνω στο πλαίσιο με ειδικά ελαστικά ή ειδικές ελαστικές μονωτικές ασφάλειες. Τα παρμπρίζ νέας τεχνολογίας είναι κατασκευασμένα από αντικολλητικό κρύσταλλο ασφαλείας, το οποίο αποτελείται από δύο καμπυλωτά φύλλα γυαλιού με ένα διάφανο πλαστικό στρώμα ανάμεσα, και τοποθετούνται πάνω στο πλαίσιο του οχήματος κολλητά – συνήθως χρησιμοποιώντας υλικά από μείγμα πολυουρεθάνης και σιλικόνης (δείτε εδώ σχετικές πληροφορίες). 

Τα παρμπρίζ νέας γενιάς συμβάλλουν στην συνολική ακαμψία ενός οχήματος. Οι ανεμοθώρακες προστατεύουν τους επιβάτες από τον άνεμο, καιρικά φαινόμενα και διάφορα αντικείμενα όπως σκόνη, πετραδάκια και έντομα. Σε συνδυασμό με την οροφή ενός επιβατικού, ένα σωστά τοποθετημένο παρμπρίζ αυξάνει δραστικά την παθητική ασφάλεια του οχήματος ειδικά σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου.

Στο site  www.euantallaktika.gr βρήκαμε 17 κορυφαία ανταλλακτικά αυτοκινήτων καθαρισμού παραθύρων σε εκπληκτικές τιμές τα οποία σας παρουσιάζουμε… Δείτε εδώ σχετικά. 

Περισσότερα από 1.000.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές

Στο www.euantallaktika.gr θα βρείτε περισσότερα από 1.000.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα EUantallaktika.gr, μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, και να λάβετε όλα τα ανταλλακτικά στο σπίτι σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία, από περισσότερα από 1.000.000 διαφορετικά ανταλλακτικά αυτοκινήτου: από αναλώσιμα, όπως τακάκια φρένων και υλικά τριβής, μπουζί, φίλτρα αέρα και λάμπες / λυχνίες, έως ελαστικά αυτοκινήτων και αμαξώματα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων από κορυφαίους κατασκευαστές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει όλα τα εξαρτήματα αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας για το αυτοκίνητό σας από περισσότερους από 50 κορυφαίους κατασκευαστές και όλα τα κορυφαία εμπορικά σήματα. Συνολικά υπάρχουν 45 μάρκες, όπως: FORD, BMW, HONDA, NISSAN, MERCEDES-BENZ, VW και AUDI. Παραγγείλετε εξαρτήματα αυτοκινήτων από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές: ATE, Bosch, Febi Bilstein, Stahlgruber, Hella, Van Wezel και λάβετε μόνο τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα μέρη αυτοκινήτων σε τιμές που είναι πολύ χαμηλότερες από τις τιμές άλλων καταστημάτων ηλεκτρονικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων εύκολα, μέσω διαδικτύου, και απλά, λάβετέ τα στο σπίτι σας

Είναι πολύ απλό να παραγγείλετε το απαραίτητο ανταλλακτικό αυτοκινήτων. Κάντε μια απλή και ασφαλή μέθοδο πληρωμής με τρόπους όπως: πληρωμή μέσω PayPal, προπληρωμή (τραπεζική μεταφορά), πιστωτική κάρτα. Η ασφαλής και γρήγορη παράδοση παρέχεται από φορείς όπως η DHL, η GLS ή η UPS σε περισσότερες από 80 χώρες. Οι παραγγελίες άνω των 140 € παραδίδονται δωρεάν.

Φτηνή επισκευή αυτοκινήτων και ανταλλακτκά αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές – και όλο αυτό, με την υποστήριξη ειδικών εμπειρογνωμόνων

Μπορείτε να πάρετε όχι μόνο προσιτά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αλλά και επαγγελματική βοήθεια από την αρμόδια υπηρεσία υποστήριξης. Είμαστε έτοιμοι να σας ενημερώσουμε άμεσα εάν υπάρχουν ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο που είναι στο απόθεμα, καθώς και τον χρόνο παράδοσης και την κατάσταση της παραγγελίας σας. Επιπλέον, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εκτέλεση της εντολής του εντός δύο εβδομάδων από την ημερομηνία εκτέλεσης.