Aerial dance στο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς-Εντυπωσιακές εικόνες-video

Το πέτρινο γεφύρι της Παλιοκαρυάς εμπνέει… Οι εικόνες από project aerial dance που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τον Δήμο Πύλης με  performer την Δρ. Ζαφειρούδη Αγλαΐα, είναι εντυπωσιακές.  Σκοπός του project, όπως αναφέρει, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Δρ Κουθούρης Χάρης, είναι να συνδέσει την κίνηση, τα σπορ, την τέχνη, την ύπαιθρο, τη φύση και τον πολιτισμό, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα μνημεία, χώρους και φυσικά τοπία της χώρας μέσα από τον εναέριο χορό.

“Μια πρωτότυπη ιδέα από την performer Δρ. Ζαφειρούδη Αγλαΐα, που ήταν και υπεύθυνη για τη σύλληψη, τη χορογραφία και την καλλιτεχνική επιμέλεια του γεγονότος.

Η δεύτερη δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Δήμου Πύλης, στο μονότοξο πέτρινο γεφύρι με μήκος 26, ύψος 15 και άνοιγμα τόξου 19 μέτρα, στην Παλαιοκαρυά της Πύλης Τρικάλων, χτισμένο γύρω στο 1550.

Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο κ. Μαράβα Κωνσταντίνο, τους συνεργάτες: κ. Πασχάλη Ζαφειριάδη στην ασφάλεια της performer, τους κ. Θάνο και κ. Γιάννη Φλούλη βίντεο και φωτογραφία, όλους που παρευρέθηκαν καθώς και τους συναδέλφους, υπόλοιπα μέλη του εργαστηρίου” επισημαίνει.