Αδιάβροχη Ασύρματη IP WiFi Κάμερα FHD 1080p με Νυχτερινή Λήψη-SUPER TIMH 42,90 ..!!!

Αδιάβροχη Ασύρματη IP WiFi Κάμερα FHD 1080p με Νυχτερινή Λήψη, Tracking Ανιχνευτή Κίνησης, Ειδοποίηση στο Κινητό, Mic, Ηχείο.
Ασύρματη κάμερα ip, ιδανική για παρακολούθηση βίντεο στο σπίτι, στο γραφείο, στο κατάστημα. Εξαιρετικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χάρη στον βαθμό στεγανότητας του ip66. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 4 υπέρυθρες λυχνίες LED που την καθιστούν αποτελεσματική ακόμη και στο σκοτάδι. Χάρη στην τεχνολογία wi-fi μπορείτε να ελέγχετε την κάμερα μέσω μιας απλής εφαρμογής icsee για λήψη στο smartphone σας χάρη στον κωδικό qr και υποστηρίζει επίσης κάρτα SD έως 128 gb (δεν περιλαμβάνεται) για την εγγραφή βίντεο.
Καταγράψτε σε πραγματικό χρόνο εικόνα και ήχο, 24 ώρες το 24ωρο
Ιδανική για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, με 8 μεγάλους προβολείς νυχτερινού φωτισμού (IR leds) για παρακολούθηση σε χαμηλό έως ανύπαρκτο φωτισμό σε απόσταση έως και 10 μέτρων. Τοποθετείστε την κάμερα στο χώρο σας και παρακολουθείστε ή καταγράψτε τα πάντα στο φορητό σας υπολογιστή… στο κινητό σας… όπου και αν βρίσκεστε.
Παρακολουθείστε κάθε γωνία του χώρου σας… από απόσταση! Με μηχανισμό κίνησης 350 μοίρες οριζόντια και 90 μοίρες κάθετα, θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου σας, προσφέροντας αυξημένη περιοχή κάλυψης σε σχέση με μια απλή στατική κάμερα.
Με το παρεχόμενο πρόγραμμα χειρισμού μέσω διαδικτύου μπορείτε να κάνετε στην κυριολεξία τα πάντα!!!
Αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία.
Eφαρμογή για Android και Ιos κινητά YCC365Plus

Tηλ. εξυπηρετησης: 6972727002 , 2431030090