Adele: Η σπάνια εμφάνισή της εντυπωσιάζει

Adele: Η σπάνια εμφάνισή της στους τελικούς του NBA

 

Η νέα εμφάνιση της συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Η Adele και η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν ένα από τα highlight του 2020, παρέα με τη Rebel Wilson, σημειώνοντας και οι δύο σημαντική απώλεια βάρους και αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Φυσικά έχουμε δει αρκετές φορές την Adele με τη «νέα» της εμφάνιση, ωστόσο δεν είναι τόσο συχνές οι δημόσιες εμφανίσεις της. Γι’ αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι κάθε φορά που ο φακός την απαθανατίζει κάπου πρόκειται για μία έκπληξη.

Η νέα της εμφάνιση στους τελικούς του NBA

Η Adele είναι από τα άτομα που κάνει πολύ σπάνιες εμφανίσεις τόσο, στο Instagram account της, όσο και έξω γενικά. Ή αν κάνει είναι πάντα incognito σε σημείο που κανείς δεν την αντιλαμβάνεται. Αυτή τη φορά ο φακός όμως όχι μόνο την αντιλήφθηκε, αλλά την απαθανάτισε και πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά στο γήπεδο, στους τελικούς του NBA.

Η 33χρονη τραγουδίστρια εθεάθη στα επίσημα του γηπέδου στο πέμπτο match για τους τελικούς του NBA 2021 ανάμεσα στους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Phoenix Suns, το βράδυ του Σαββάτου (17/7/21) στο Footprint Center, στο Phoenix της Arizona.

Το look της ήταν εντυπωσιακό

Η Adele δεν έκανε κάποια grande εμφάνιση στο γήπεδο, ωστόσο με αυτά που επέλεξε να φορέσει ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Η 33χρονη επέλεξε ένα μακρύ ασπρόμαυρο jacket με print και ένα total black outfit, το οποίο συνδύασε με strappy ψηλοτάκουνα παπούτσια. Φυσικά δεν παρέλειψε την προστασία της εν μέσω πανδημίας, αφού φορούσε και τη μάσκα της.

Όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες η Adele κάθισε δίπλα στον αντζέντη Rich Paul, που είναι και ο manager του Lebron James

Η σπάνια εμφάνισή της συζητήθηκε

Η 33χρονη star δεν κάνει πολύ συχνές εμφανίσεις γι’ αυτό και κάθε της εμφάνιση είναι σαν να τη βλέπουμε πρώτη φορά. Στους τελικούς του NBA ήταν πολύ όμορφη και κομψή και προφανώς συζητήθηκε το γεγονός πως ήταν μόνη της παρά το γεγονός πως κυκλοφορούν φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον rapper Skepta.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Newsroom