7 συμβουλές για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο

7 συμβουλές για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο

Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα οι μυρωδιές του φθινοπώρου, αλλά όλες οι νοικοκυρές ξεκινούν τις σκέψεις για την προετοιμασία του σπιτιού για το φθινόπωρο. Εμφανίστε τα όμορφα χρώματα του φθινοπώρου στο σπίτι, προσθέστε και ουδέτερα και δημιουργήστε έναν χώρο, πιο γοητευτικό από ποτέ. Βρήκαμε τις παρακάτω επτά ονειρικές προτάσεις της Sylvia απο την σελίδα dailydreamdecor.com και νομίζουμε ότι πρέπει να τις διαβάσετε.

1. Προσθέστε μια πλεκτή κουβέρτα

Στην άκρη του καναπέ ή του κρεβατιού σας, η πλεκτή κουβέρτα είναι ότι πιο ζεστό αλλά και πολύ “δροσερό” στοιχείο που θα προετοιμάσει το σπίτι σας για το φθινόπωρο. Επιλέξτε μια σε ουδέτερο τόνο ή προσθέστε μια σε ροζ χρώμα πάνω από κάποια ουδέτερα έπιπλα για ένα κομψό και θηλυκό άγγιγμα.

2. Κάντε το σπίτι σας πιο κομψό με βελούδινα μαξιλάρια

Το βελούδο είναι ένα πολύ δημοφιλές ύφασμα για το φθινόπωρο. Εκλεπτυσμένο και κομψό, αυτό το πανέμορφο ύφασμα θα φέρει το ρομαντικό και κομψό σκηνικό του φθινοπώρου στο σπίτι σας, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε το για τις πολυθρόνες, τους καναπέδες σας ή απλά για τα μαξιλάρια σας.

3. Επιλέξτε ιδιαίτερα ριχτάρια

Από την καρέκλα του γραφείου, την τραπεζαρία, το κρεβάτι ή τον καναπέ, προσθέστε παντού ένα γούνινο κάλυμμα! Σας κρατάει ζεστούς, και κάνει κάθε χώρο που φαίνεται πραγματικά κομψός.

4. Διακοσμήστε το τζάκι

Η αρχή του φθινοπώρου σας κάνει να επιθυμείτε εκείνες τις συγκεντρώσεις γύρω από το τζάκι με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ξεκινήστε την προετοιμασία αυτής της υπέροχης γωνιάς του σπιτιού με κολοκύθες, βάζα με λουλούδια, φυτά, φωτογραφίες πλαισιωμένα και απο άλλα ουδέτερα ή πορτοκαλί διακοσμητικά στοιχεία.

5. Περιστοιχίστε στο σπίτι σας με φθινοπωρινά λουλούδια και φύλλα

Είναι ευκολότερο να αισθάνεσαι ότι έχει ήδη αλλάξει η εποχή όταν ολόκληρο το σπίτι είναι διακοσμημένο με φθινοπωρινά φύλλα και λουλούδια. Προσθέστε τα σε πανέμορφα βάζα παντού στο σπίτι σας, από τις σκάλες μέχρι τα τραπέζια ή τα ράφια.

6. Δημιουργήστε μια γωνιά ανάγνωσης

Επειδή είναι η τέλεια εποχή για να ξεκινήσετε εκείνο το καλό βιβλίο παρέα με ένα ζεστό κακάο ή καφέ, ήρθε η ώρα να κάνετε τη δική σας φθινοπωρινή γωνιά στο σπίτι. Προσθέστε την δίπλα σε ένα παράθυρο για μια τέλεια βροχερή μέρα ή σε μια γωνιά του καθιστικού σας. Επιλέξτε μερικά μαξιλάρια ή άνετες καρέκλες και φυσικά τα αγαπημένα σας βιβλία.

7. Προσθέστε κλαδιά δέντρων στο δωμάτιο

Διακοσμήστε το σπίτι σας με όμορφα κλαδιά δέντρων σε διάφανα βάζα. Προσθέστε τα στο γραφείο, στο τραπέζι του καθιστικού ή στην τραπεζαρία και προσκαλέστε τους επισκέπτες να δουν το ονειρεμένο σκηνικό.

Πηγή:   4moms.gr & http://babyradio.gr/special-tips/7-simvoules-gia-na-proetimasete-spiti-sas-gia-fthinoporo/