7 iconic μάσκαρα που πρέπει να δοκιμάσεις

7 iconic μάσκαρα που πρέπει να δοκιμάσεις

Η μάσκαρα είναι το προϊόν που αγαπάμε έτσι κι αλλιώς αλλά ειδικότερα αυτό το διάστημα που η μάσκα δεν μας έχει αφήσει και πολλά περιθώρια πειραματισμού με το μακιγιάζ μας. Μάσκαρα, λοιπόν, ναι αλλά ποια; Στον κόσμο της ομορφιάς και στον κύκλο των beauty editors υπάρχουν κάποιες μάσκαρα για τις οποίες ακούς ξανά και ξανά και είναι αυτό που με μια λέξη θα έλεγε κανείς, iconic.

Συγκεντρώσαμε αυτές τις μάσκαρα παρακάτω γιατί πρέπει να τις δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου! 

Diorshow Black Out, Dior, €38.40. Μπορεί ο οίκος Dior να κυκλοφόρησε την Pump N’ Volume που μπορείς να πιέσεις το σωληνάριο, κάτι που από μόνο του είναι εντυπωσιακό, αλλά η Black Out παραμένει αξεπέραστη με εκατομμύρια fan ανά τον κόσμο που την αγοράζουν ξανά και ξανά. Βαλ’ την στη λίστα σου, αν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη.

Better Than Sex mascara, Too Faced, €29.95. Δεν είναι μόνο το catchy όνομα αυτής της μάσκαρα που την έχει εντάξει στη λίστα των iconic, είναι και το αποτέλεσμα που χαρίζει στις βλεφαρίδες μας. Αλλά για την ιστορία, το όνομα προκύπτει από το γεγονός ότι η πρώτη που την δοκίμασε πριν κυκλοφορήσει στην αγορά αναφώνησε “This mascara is better than sex!”.

Hypnose mascara extra black, Lancome, €36.80. Αυτή η μάσκαρα είναι τόσο διάσημη ώστε το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε μάσκαρα είναι και η λέξη Lancome. Το βουρτσάκι της είναι λεπτό (μας αρέσουν αυτά τα βουρτσάκια) ενώ το χρώμα είναι έντονο μαύρο και περιέχει και συστατικά που κάνουν καλό στην επιδερμίδα.

Colossal 100% Black Mascara, Maybelline New York, €9.49. Κολοσσιαίος όγκος, 100% black αποτέλεσμα και κολλαγόνο που ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες και όλα αυτά σε μια εξίσου iconic τιμή!

Pumped Up Mascara, Scott Barnes, Make Me Up, €28.00. Αυτή τη μάσκαρα την δημιούργησε ο makeup artist της Jennifer Lopez πριν περίπου δύο χρόνια και μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα κατάφερε να γίνει iconic. Στη σύνθεσή της θα βρεις και συστατικά που θρέφουν τις βλεφαρίδες όπως καστορέλαιο και καλέντουλα.

Climax mascara, Nars,€29.95. Το βουρτσάκι της μάσκαρας του οίκου Nars έχει ραβδώσεις που “γραπώνουν” μια- μια τις βλεφαρίδες και τις ντύνουν με χρώμα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Το χρώμα απλώνεται σε στρώσεις έτσι ώστε να μην δημιουργούνται κόμποι και να πας το αποτέλεσμα εκεί που θες εσύ!

Drama Volume Mascara 01, Black, Korres. Αυτή η μάσκαρα είναι εμπλουτισμένη με τονωτικά, ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών για να δυναμώνει, να θρέφει και να περιποιείται τις βλεφαρίδες. Πέρα, όμως, από αυτό και την δύναμη των ηφαιστειακών ιχνοστοιχείων, αυτή η μάσκαρα εξασφαλίζει ένα super εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Extra tip: άπλωσε τρεις στρώσεις που θα απογειώσουν το look σου.