68χρονη η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε νερόφραγμα στον Κλοκωτό

Η 68χρονη Ελένη  Καλούσιου του Γεωργίου από τον Κλοκοτό, μητέρα δυο ενηλίκων παιδιών, είναι η άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε πνιγμένη από συγχωριανό της  περιπατητή νωρίς το απόγευμα στα νερά του Νεοχωρίτη ποταμού στο σημείο που συνδέεται  με το Ληθαίο Ποταμό, μεταξύ του Κλοκοτού και Κόρδας του Δήμου Παλαμά. Στο σημείο που λειτουργεί φράγμα για την άρδευση των χωραφιών αλλά και την συγκράτηση των νερών.

Ο συγχωριανός της ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα στο τόπο του συμβάντος κατέφθαναν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με επικεφαλής τον διοικητή κ. Γιώργο Παπαπολύκαρπο, του κλιμακίου της Οιχαλίας, αλλά και υπαλλήλων της ΕΜΑΚ από τη Λαρίσα που ανέσυραν το πτώμα.

Ο σύζυγος της 68χρονης κλήθηκε προκειμένου να αναγνωρίσει το πτώμα της συζύγου του, η οποία έφυγε από το σπίτι νωρίς το μεσημέρι και δεν ξανάδωσε σημεία ζωής.

Να σημειωθεί ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα εντοπίστηκαν οι παντόφλες της.

Η σωρός της 68χρονης μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων,  ενώ από την Αστυνομία διατάθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.