6 τρόποι με τους οποίους καταστρέφετε τα ρούχα σας

Αν παραπονιέστε πως τα ρούχα σας καταστρέφονται γρήγορα, ίσως κάνετε κάτι από τα παρακάτω:

-Στοιβάζετε ρούχα και παπούτσια από λουστρίνι: Το δέρμα από λουστρίνι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και έχει την τάση να κολλάει σε ό,τι ακουμπάει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην αλλοίωση της υφής ή του χρώματός του. Η σωστή κίνηση είναι τα φυλάξετε σε χωριστές υφασμάτινες τσάντες.

 -Διπλώνετε το δέρμα: Οι κρεμάστρες με πιαστράκια μπορούν να «τραυματίσουν» ανεπανόρθωτα τα δερμάτινα σας ρούχα. Για να το αποφύγετε αυτό, βάλτε ένα ύφασμα κάτω από τα πιαστράκια και βάλτε το ρούχο σας ανάμεσα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις μπότες σας.

-Κρεμάτε τις τσάντες: Η πίεση στα χερούλια μπορεί να προκαλέσει φθορά στις ραφές και να μειώσει τον χρόνο ζωής της αγαπημένης σου τσάντας.

-Κρεμάτε τα πλεκτά: Ξεχειλώνουν πιο γρήγορα αν παραμένουν κρεμασμένα. Καλύτερα να τα διπλώνετε και να τα τοποθετείτε σε ράφια ή συρτάρια.

-Δεν κλείνετε τα φερμουάρ: Κλείστε τα φερμουάρ από τα παντελόνια σας πριν να τα βάλετε στο πλυντήριο για να προστατέψετε τα άλλα ρούχα από τα σκισίματα. Κάντε το ίδιο με τις τσάντες και τα παπούτσια σας όσο δεν τα χρησιμοποιείτε για να διατηρήσετε το σχήμα τους.

-Χρησιμοποιείτε σιδερένιες κρεμάστρες: Οι σιδερένιες τσάντες δημιουργούν σημάδια στους ώμους των ρούχων σας.

Πηγή:  4moms.gr & http://babyradio.gr/special-tips/6-tropi-tous-opious-katastrefete-ta-roucha-sas/