6 Τρόποι για να κάνετε την μαμά σας να χαμογελάσει την Γιορτή της μητέρας!

Σαν πιο νέες μαμάδες θέλουμε σε αυτή την γιορτή της μητέρας να μας λένε χρόνια πολλά  αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις δικές μας μαμάδες.

Σε αυτή την γιορτή της μητέρας ας φροντίσουμε να κάνουμε κάτι όμορφο για τις δικές μας μαμάδες.Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό αλλά να είναι κάτι σημαντικό που θα την κάνει να χαμογελάσει:

Φτιάξτε ένα σπιτικό βίντεο.Με τα social media καιτα smart phones στην ζωή μας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα βίντεο. Βρείτε μαγνητοσκοπημένες στιγμές με εσάς, την μαμά σας και τα παιδιά σας και δημιουργήστε ένα ωραίο βίντεο. Στο τέλος μπορείτε να ηχογραφήσετε τους εαυτούς σας να λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα σ’αγαπώ στην μητέρα και πλέον γιαγιά. Ακόμη μπορείτε να το ανεβάσετε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ή να της το στείλετε με mail για να είναι έκπληξη.

Φτιάξτε μια κάρτα με το αποτύπωμα των χεριών σας και των ποδιών σας και από κάτω γράψτε πως μπορεί αυτά τα χέρια και τα πόδια να μεγάλωσαν πια αλλά πάντα θα την αγκαλιάζουν και θα τρέχουν κοντά της. Δώστε της αυτή την κάρτα και απλά αγκαλιάστε την και δώστε της ένα φιλί.

Φυτέψτε ένα δέντρο (ή ένα φυτό) μαζί με την μαμά σας  σε μια τοποθεσία που είναι σημαντική και για τις δυο σας.Βγάλτε μια φωτογραφία μαζί και κάθε χρόνο πηγαίνετε παρέα για να το βλέπετε. Θα είναι κάτι που δημιουργήσατε μαζί και φτιάξατε μαζί.

Βγάλτε πριν λίγες μέρες φωτογραφίες μαζί και εκτυπώστε τες και φτιάξτε ένα άλμπουμ φωτογραφιών.Δώστε το στην μαμά σας στην γιορτή της μητέρας και γράψτε μια αφιέρωση. Μπορείτε να βάλετε και παλιές φωτογραφίες , να τις ξεφυλλίσετε παρέα και να θυμηθείτε μαζί παλιές όμορφες στιγμές.

Αφιερώστε την ημέρα μόνο σε εκείνη. Πάτε μαζί για ψώνια, για καφέ ,για βόλτα, για κομμωτήριο και κάντε κάτι μαζί για να περάσετε μια όμορφη και διαφορετική ημέρα αφιερωμένη στην μαμά σας.

Δώστε της μια μέρα ρεπό. Αν σας κρατάει τα παιδιά σας και σας βοηθάει αρκετά ή ακόμη και  αν μένει μακριά  εκείνη την ημέρα δώστε της μια μέρα «ρεπό.» Κάντε κράτηση σε ένα ωραίο εστιατόριο για να πάει με τον μπαμπά σας ή με μια φίλη της.

Χρόνια σας Πολλά μαμάδες!

πηγή : babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα