6 Πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν το μωρό σας κοιμάται ( εκτός από καθάρισμα!)

6 Πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν το μωρό σας κοιμάται ( εκτός από  καθάρισμα!)

Όλοι οι γονείς παρακαλάνε να κοιμηθεί το μωρό τους όταν είναι και οι ίδιοι κουρασμένοι.

Τι γίνεται όμως όταν το μωρό κοιμάται και εσείς δεν μπορείτε να βγείτε ενώ θα θέλατε; Τότε «ξεμένετε» με το μωρό στο σπίτι. Μην ανησυχείτε όμως! Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν το μωρό σας κοιμάται.

Μια σκέψη θα ήταν να καθαρίσετε το σπίτι αλλά θα έλεγα να μην κάνετε δουλειές μια φορά και εσείς.

Αν είστε μανούλα που θηλάζει ή έχετε νεογέννητο μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας. Όλο λέτε να ξεκαθαρίσετε τις εκατομμύρια φωτογραφίες που βγάλατε το πανέμορφο μωρό σας στο μαιευτήριο και στο σπίτι και όλο το αναβάλετε. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να το κάνετε τώρα που κοιμάται το μωρό!

Μια καλή ιδέα θα ήταν να διαβάσετε κάτι που σας ενδιαφέρει στο ίντερνετ είτε είναι ένα online βιβλίο είτε ειδήσεις και νέα.

Μάθετε κάτι καινούριο. Είτε είναι μια κατασκευή, μια νέα τεχνική μια συνταγή. Εσείς θα αποφασίσετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Ασχοληθείτε με την κηπουρική. Δεν χρειάζεται να έχετε έναν κήπο για να δώσετε χρώμα στην ζωή σας. Μπορείτε να φτιάξετε έναν αυτοσχέδιο κήπο στο μπαλκόνι σας, αρκεί να ασχοληθείτε με όρεξη και μεράκι.

Κάντε γυμναστική για μαμάδες. Στο ίντερνετ θα βρείτε ιδέες με γυμναστική στο σπίτι που απευθύνεται σε μαμάδες και έχει εύκολες ασκήσεις με αντικείμενα στο σπίτι.

Καμαρώστε το μωρό σας! Ναι αυτό το κουκλάκι είναι παιδί σας. Είναι πανέμορφο και είναι δικό σας! Κοιτάξτε το γιατί μεγαλώνουν τόσο μα τόσο γρήγορα!

Τέλος κάντε ότι κάνει και το μωρό σας: Κοιμηθείτε! Κλείστε τα μάτια σας και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Το αξίζετε…

πηγή : Γκαλίτσιου Μαριάννα για το babyradio