5 basic κομμάτια από το Massimo Dutti που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς κάθε άνοιξη

Αυτά τα κομμάτια από το Massimo Dutti είναι διαχρονικά και ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας.

Pixel Formula

Η γυναικεία γκαρνταρόμπα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνα τα ρούχα που αγοράζουμε ανάλογα με τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Έντονα χρώματα, ιδιαίτερα μοτίβα, cut outs ή τσάντες σε γεωμετρικό σχήμα. Κάθε εποχή, οι σχεδιαστές μας κάνουν τις δικές τους προτάσεις με εμάς να επιλέγουμε εκείνες που ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν εκείνα τα ρούχα που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και τις τάσεις. Είναι διαχρονικά και χαρακτηρίζονται ως “καμβάς”, αφού συνδυάζονται εύκολα με αποχρώσεις, μοτίβα και διαφορετικά στιλ ρούχων.

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, εκτός από τις τάσεις που προσθέτεις στη γκαρνταρόμπα σου, χρειάζεται να ανανεώνεις τη συλλογή σου από αυτά τα ουδέτερα items. Άλλωστε, πρόκειται για ρούχα που θα αγοράσεις μία χρονιά και θα τα φοράς για πολλά ακόμα. Προσπαθώντας να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για την άνοιξη, ξεχωρίσαμε πέντε items από τη νέα συλλογή του Massimo Dutti, τα οποία αξίζει σίγουρα να προσθέσεις στη shopping list σου.

Τα basic κομμάτια της άνοιξης

#1 Καμπαρντίνα

Διαχρονική και κλασική, η μπεζ καμπαρντίνα ταιριάζει με τα πάντα. Με φορέματα και φούστες, με τζιν και ολόσωμες φόρμες, ενώ μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κλασική καμπαρντίνα με ζώνη Massimo Dutti 

Θα το βρεις εδώ.

#2 Πλεκτό φόρεμα

Ανεξάρτητα από τις τάσεις που έχουν τοποθετήσει στην κορυφή αυτό το στιλ φορεμάτων, τα knit dress είναι κλασικά και εξαιρετικά χρήσιμα. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, ένα φόρεμα σε λεπτή πλέξη και ουδέτερη απόχρωση θα αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος σου.

Πλεκτό κρουαζέ φόρεμα από μαλλί Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

#3 Πουκάμισο

Εξίσου χρήσιμο είναι να επενδύσεις σε πουκάμισα με έντονες αποχρώσεις, που συνδυάζονται εύκολα. Ένα πουκάμισο από μετάξι σε χρώματα όπως το κίτρινο συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο σου τζιν, ενώ θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις layering στα σύνολα σου.

Πουκάμισο με λαιμόκοψη V Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

#4 Ντένιμ κοστούμι

Τα κοστούμια είναι ο ορισμός του power dressing. Συγκεκριμένα, εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα κοστούμι σε ντένιμ ύφασμα, το οποίο ταιριάζει με τα πάντα και δεν επηρεάζεται από τις τάσεις.

Μπλέιζερ ντένιμ με χρυσαφί κουμπιά Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Τζιν παντελόνι καμπάνα με γαζιά Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

#5 Ντένιμ culotte

Εκτός από τα κλασικά τζιν παντελόνια σε ίσια, boot cut ή flare γραμμή, μία ντένιμ culotte είναι εξίσου πρακτική, ωστόσο πρόκειται να κάνει τα σύνολα σου πιο ενδιαφέροντα.

Φαρδύ τζιν παντελόνι culotte Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: Filezilla/Madame Figaro France

πηγή :https://www.madamefigaro.gr/moda/shopping/138109/5-basic-kommatia-apo-to-massimo-dutti-pou-tha-agoraseis-tora-kai-tha-foras-kathe-anoixi