48ωρη προθεσμία έλαβε ο 60χρονος Τρικαλινός που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

Κάθε κατηγορία αρνείται ο 60χρονος Τρικαλινός που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων ο οποίος ζήτησε κι έλαβε 48ωρη προθεσμία από την Εισαγγελέα Τρικάλων. Ο Τρικαλινός  συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για αδικήματα σεξουαλικού χαρακτήρα κατά ανηλίκων (δείτε εδώ σχετικά). Όπως αναφέρουν πηγές ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ένα σκυλάκι που είχε στην κατοχή του για να προσελκύει στο γκαράζ του τα κοριτσάκια που έπαιζαν καθημερινά στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε κι ο ίδιος. Στο γκαράζ  φέρεται ο 60χρονος να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις στα μικρά κορίτσια ηλικίας 10-12 ετών.

Το ένα εξ αυτών διαμαρτυρήθηκε στους γονείς του οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός κι ακολούθησαν και οι γονείς άλλων 3 κοριτσιών. Κατόπιν κινητοποιήθηκε η Αστυνομία κι ο 60χρονος συνελήφθη.

Αν κι όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 60χρονος φέρεται να ομολόγησε το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο ενώπιον της Εισαγγελέως κατέθεσε πως αρνείται κάθε κατηγορία. Την Τετάρτη το πρωί θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια για την τελική απολογία του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παραμένει κρατούμενος προσωρινά.