TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ριζότο με λουκάνικα αγριογούρουνου

Ιαν 14, 2016
in Μαγειρική
Ένα ολοκληρωμένο μενού για την ημέρα των Φώτων
Share on FacebookShare on Twitter
ΥΛΙΚΑ:

Μια συσκευασία λουκάνικα αγριογούρουνου (4 λουκάνικα),
3-4 κ. σ ελαιόλαδο,
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη,
300 γρ. ρύζι Καρολίνα,
½ ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί ( Μαλαγουζιά),
1 λίτρο ζεστό ζωμό από κρέας ή ζωμό βοδινού,
παρμεζάνα,
ένα κομμάτι βούτυρο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :
Αρχίζουμε με τα λουκάνικα του αγριογούρουνου. Αφαιρούμε το εξωτερικό περίβλημα με προσοχή και κόβουμε το κρέας από τα λουκάνικα σε μικρά κομματάκια. Τα αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα πλατύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε τα κομματάκια από τα λουκάνικα να σοταριστούν. Δεν θέλουμε να πάρουν χρώμα, θέλουμε να διατηρηθούν ζουμερά.. Ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να γυαλίσει για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί . Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ αρχίζουμε να ρίχνουμε σταδιακά το ζωμό (πρέπει να είναι ζεστός) Με μία κουτάλα προσθέτουμε 1-2 κουταλιές από το ζωμό και αφού αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε τακτικά. Όταν ο ζωμός απορροφάται προσθέτουμε εκ νέου μια κουταλιά ζωμό και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο την διαδικασία του ριζότου. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά περίπου λεπτά. Προς το τέλος δοκιμάζουμε αν το ρύζι έχει βράσει. και ρίχνουμε το σέλερι Το ρύζι θα πρέπει να είναι χυλωμένο αλλά να μην λιώνει να κρατάει λίγο Όταν το ρύζι είναι έτοιμο αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε στο ριζότο το βούτυρο και την παρμεζάνα . Ανακατεύουμε ώσπου το βούτυρο και η παρμεζάνα να αναμειχθούν καλά.
Καλή επιτυχία. Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Marianna Karras (τις συνταγές της οποίας βρίσκουμε και εδώ : https: //www. facebook.com/mageireuodasmetimarianna?__mref=message_bubble και στο Marianna’s γεύσεις).
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Next Post
Σαν σήμερα το 1975 προφυλακίζονται οι επικεφαλής του πραξικόπηματος της 21ης Απριλίου

Σαν σήμερα το 1975 προφυλακίζονται οι επικεφαλής του πραξικόπηματος της 21ης Απριλίου

Τρόμος στην Ακρόπολη με δύο ένοπλους άνδρες

Τρόμος στην Ακρόπολη με δύο ένοπλους άνδρες

Έγκλημα στην Κοζάνη: Αυτό είναι το μοιραίο λάθος που πρόδωσε το συζυγοκτόνο

Έγκλημα στην Κοζάνη: Αυτό είναι το μοιραίο λάθος που πρόδωσε το συζυγοκτόνο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd