48χρονος από τον Κλοκοτό νεκρός σε τροχαίο

Σε τροχαίο σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα ένας 48χρονος από τον Κλοκοτό. Πρόκειται για τον Βασίλειο Ξάνθο του Κων/νου πατέρα δύο κοριτσιών. Ο άτυχος 48χρονος κινούμενος με το ΙΧ   επιβατικό αυτοκίνητο λίγα μέτρα έξω από το χωριό του συγκρούστηκε με τρακτέρ που οδηγούσε συγχωριανός του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο 48χρονος είχε έρθει λίγες μέρες πριν από τη Γερμανία για να δει αγαπημένα του πρόσωπα και να σφίξει στην αγκαλιά του συγγενείς και φίλους. Οι συγχωριανοί του έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια αλλά ήταν αργά. Η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει τα ακόλουθα:

Στις 27-03-2015 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.