4 τρόποι για να ανανεώσετε το μπάνιο σας εύκολα και οικονομικά

Το μπάνιο αποτελεί έναν πολύ σημαντικό χώρο του σπιτιού μας τον οποίο όμως συχνά αμελούμε να διακοσμήσουμε. Αν είστε αποφασισμένοι πως ήρθε η στιγμή για το bathroom makeover και θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο μπάνιο σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 4 τρόπους ώστε να το πετύχετε εύκολα και οικονομικά!

Αλλάξτε χρώματα στο μπάνιο σας

Τολμήστε να αλλάξτε το χρώμα του μπάνιου σας και αλλάξτε την διάθεσή σας. Αν σας κούρασαν τα μουντά χρώματα που είχατε επιλέξει στο παρελθόν για το συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού σας αντικαταστήστε τα με έντονα, φωτεινά χρώματα που θα σας γεμίζουν θετική ενέργεια κάθε φορά που το επισκέπτεστε ενώ αν σας αρέσουν τα κλασικά χρώματα προτιμήστε λιλά, γκρι, μπλέ ή γήινες κομψές αποχρώσεις για το μπάνιο σας. Σε περίπτωση που το μπάνιο σας είναι καλυμμένο με πλακάκια μπορείτε να βάψετε μόνο το ταβάνι στο αγαπημένο σας χρώμα και να  βάλετε την προσωπική σας πινελιά στον χώρο.

Επιλέξτε μοντέρνες κουρτίνες

Οι κουρτίνες μπορούν να απογειώσουν την διακόσμηση του μπάνιου και να χαρίσουν στυλ στον χώρο σας. Ξεφορτωθείτε τις παλιές, άτονες, λευκές κουρτίνες σας και αντικαταστήστε τις με κουρτίνες μπάνιου σε ταιριαστές αποχρώσεις με τον χώρο σας. Προτιμήστε εμπριμέ κουρτίνες μπάνιου με ιδιαίτερα prints και μην διστάσετε να επιλέξετε κουρτίνες σε έντονα χρώματα που θα χαρίσουν φως και fun διάθεση στο μπάνιο σας.

Τοποθετήστε ράφια

Αν βαρεθήκατε τα παλιά ντουλάπια μπάνιου και επιθυμείτε μια αλλαγή στους χώρους αποθήκευσης των πραγμάτων σας τοποθετήστε μεμονωμένα ράφια, ραφιέρες ή συρταριέρες στο μπάνιο σας. Αυτή η μικρή διακοσμητική, αλλά και χρηστική προσθήκη θα δώσει στον χώρο σας την αίσθηση πολυτέλειας και οργάνωσης ενώ θα σας επιτρέψει να διατηρείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα τακτοποιημένα και να έχετε περισσότερο χώρο στο μπάνιο σας. Διακοσμήστε τα ράφια σας με μικρά γλαστράκια, είτε διακοσμητικά κεριά μπάνιου και δημιουργείστε ένα χαλαρωτικό και όμορφο περιβάλλον.

Βάλτε χαλάκια μπάνιου

Τα χαλιά https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/ είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης σε οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι σας. Βρείτε χαλάκια μπάνιου στην ίδια χρωματική παλέτα με την μπανιέρα ή τα διακοσμητικά του χώρου σας και ανανεώστε το μπάνιο σας στην στιγμή. Τα χαλιά μπάνιου θα δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας και θα προστατεύσουν τον χώρο σας απορροφώντας τα νερά.

Εφαρμόστε τις παραπάνω συμβουλές μας, κάντε μικρές αλλαγές και μεταμορφώστε το μπάνιο σας!