39 θέσεις καθαριστριών στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Σε 39 ανέρχονται οι θέσεις καθαριστριών που προκηρύχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την προκήρυξη:

Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων-Ψυχαργώς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω υποβολής αίτησης για την σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των χώρων του Γ.Ν.Τρικάλων-Ψυχαργώς. Οι συμβάσεις που θα συναφθούν για την καθαριότητα των χώρων του Γ.Ν.Τρικάλων – Ψυχαργώς θα είναι τριάντα εννέα (39) και η διάρκειά τους θα είναι από την υπογραφή τους έως και την 31-12-2017 και η χρονική διάρκεια ημερήσιας απασχόλησης ήτοι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Τρίκαλα 07– 06 – 2016 Αρ. Πρωτ: 12447 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δ/νση : Διοικητικού – Οικονομικού Τμήμα Πληρ. : Διαχ. Ανθρ. Δυναμικού : Παταβούκα Μαρία Ταχ. Δ/νση : Καρδίτσης 56, Τ.Κ. 42131 Τηλ. : 2431 3 50725 FAX : 24310-37.392 E-mail : gnntrika@otenet.gr 5ωρα 6ωρα ή 8ωρα για όλες τις μέρες της εβδομάδας που θα καθοριστεί με την υπογραφή της σύμβασης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων από 7/6/2016 και για δέκα ημέρες. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και στην ιστοσελίδα www.trikalahospital.gr.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.