35 Μοναδικά καλοκαιρινά φορέματα για γάμο το 2018

Όλο και πλησιάζει το καλοκαιράκι και μαζί του και οι γάμοι. Είναι η περίοδος που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να παντρευτούν και μεις, όπως πάντα, δεν έχουμε τι να φορέσουμε. Είναι αυτές οι στιγμές που ανοίγεις και κλείνεις συνεχόμενα την ντουλάπα σου προσπαθώντας να βρεις επίσημα ρούχα και πιο συγκεκριμένα φορέματα για γάμο και ποτέ δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο.

Η λύση είναι μία! Να κάνεις μια νέα αγορά για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και φυσικά την διάθεση σου! Επειδή όμως δεν θέλω να σε κουράζω, έψαξα και σου βρήκα τις καλύτερες προτάσεις για το 2018 που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή σε εξαιρετικές τιμές, ώστε να είσαι εκείνη που θα εντυπωσιάσει σε οποιοδήποτε γάμο ή βάφτιση!

Τα καλύτερα φορέματα για γάμο για το Καλοκαίρι 2018!

Mini γυναικεία φορέματα

         

Στα κοντά φορέματα μπορείς να βρεις πολλά εντυπωσιακά σχέδια και κομμάτια διακοσμημένα με τούλι, δαντέλα και διαφάνεια. Υπάρχουν προτάσεις για όλα τα γούστα και κάθε στυλ, είτε θέλεις να έχεις μια πιο ρομαντική εμφάνιση είτε ένα πιο boho ντύσιμο, ή ακόμη και να δείχνεις πιο seχy από ποτέ.

Επειδή όμως μιλάμε για το καλοκαίρι καλό θα ήταν να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου και να ξεφύγεις από το mini μαύρο φόρεμα που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες! Και αν πιστεύεις ότι αυτά ήταν όλα κιόλα τα κοντά φορέματα που σου βρήκα, κάνεις λάθος. Για δες μερικά ακόμη… (Buy now)

Midi καλοκαιρινά φορέματα για βάφτιση και γάμο

           

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που αποφεύγουν τα midi φορέματα. Είναι ότι πιο φινετσάτο μπορείς να διαλέξεις, αρκεί πάντα να βρεις το κατάλληλο μήκος για το σώμα σου. Το χειρότερο μήκος που μπορείς να διαλέξεις είναι εκείνο που φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από την μισή γάμπα, μιας και θα σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή.

Σκέψου πόσο στην μόδα είναι οι pencil φούστες και βρες ένα φόρεμα που να είναι εξίσου εφαρμοστό. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να πάρεις και ένα αέρινο φόρεμα καθώς θα είναι εξίσου φινετσάτο. Αν πάλι έχεις ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ μπορείς να επενδύσεις σε ένα φόρεμα με έξω τους ώμους ή με έναν ώμο. Θες ακόμη περισσότερες προτάσεις; (Buy now)

Maxi επίσημα φορέματα

        

Τα maxi φορέματα είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές που μπορείς να κάνεις για μια επίσημη περίσταση. Ειδικά όμως όσον αφορά έναν καλοκαιρινό γάμο, είτε είσαι η κουμπάρα είτε όχι, μπορούν να σε βοηθήσουν να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου χωρίς καν να χρειαστεί να δείχνεις προκλητική για να το πετύχεις αυτό.

Τα must για ακόμη μία σεζόν είναι τα φορέματα με έξω τους ώμους και σε ανοιχτές αποχρώσεις. Τα σχέδια όμως δεν σταματούν ποτέ και αν θέλεις ακόμη περισσότερες προτάσεις ετοιμάσου να πάρεις μια γεύση. (Buy now)

πηγή :https://www.ediva.gr/monadika-kalokairina-foremata-gia-gamo-gia-to-2018/