30 επιλογές σε φορέματα για τους καλοκαιρινούς γάμους της σεζόν

Διανύουμε την wedding season κάτι που σημαίνει πως όλοι μας λίγο πολύ έχουμε να πάμε σε ένα σωρό γάμους. 

Έχω φίλες που αγοράζουν ένα ή δύο φορέματα και τα φοράνε ξανά και ξανά σε γάμους αρκεί να ξέρουν πως δεν θα τις δουν στους γάμους τα ίδια άτομα. Εγώ προτιμώ σχεδόν πάντα να φοράω φορέματα που δεν έχω ξαναβάλει. Αυτή η αναζήτηση, το ψάξιμο και το styling ενός επίσημου φορέματος μου αρέσει τόσο πολύ που προτιμώ να το κάνω ακόμα και μήνες πριν από το πολυαναμενόμενο event.

Πλέον σε καταστήματα και online shops μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές και φορέματα για τους καλοκαιρινούς γάμους που είναι πολύς καλής ποιότητας και δεν κοστίζουν πάνω από 30 ή 40 ευρώ. Ωστόσο επειδή ο κανόνας αυτός δεν ισχύει πάντα και υπάρχουν πάντα αυτοί οι γάμοι που θέλεις να βάλεις κάτι ακριβό (που να φαίνεται πόσο ακριβό είναι) παρακάτω θα δεις επιλογές που ξεκινάνε από τα 30 ευρώ και φτάνουν περίπου μέχρι τα 250.

-Φορέματα για καλοκαιρινούς γάμους-

Αυτό το υπέροχο φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με nude ή μαύρα πέδιλα αν θέλεις να κάνεις μια πιο safe επιλογή ή να τολμήσεις κάτι πιο έντονο… όπως κόκκινα αξεσουάρ.

Το slip dress αποτελεί huge τάση της σεζόν. Είναι super sexy φόρεμα. θα το ευχαριστηθείς στους γάμους του καλοκαιριού και θα το φορέσεις πολύ και το υπόλοιπο καλοκαίρι με τα αγαπημένα σου sneakers ή σέξι πέδιλα.

Τα φορέματα με puffy sleeves αλλά και τα φορέματα που θυμίζουν 80’s είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Αν επιθυμείς μια πιο κλασική επιλογή θα σου προτείναμε ένα φόρεμα σαν και αυτό! Για να του δώσεις πιο μοντέρνο ύφος επίλεξε πέδιλα με διαφάνειες.

Τα sequin φορέματα είναι φανταστική επιλογή για γάμους. Φόρεσε τη μίνι εκδοχή του για να αναδείξεις τέλεια το μαύρισμά σου.

Αν αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε ένα μίνι και ένα μάξι φόρεμα τότε επίλεξε τη μέση οδό.

Υπάρχει πιο ωραίο φόρεμα από αυτό το φλοράλ;

Οι ρίγες είναι must φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί το μοντέλο στη φωτογραφία να φοράει λάθος παπούτσια, λάθος τσάντα και λάθος σκουλαρίκια αλλά το φόρεμά της είναι φανταστικό. Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου το με τιρκουάζ ψηλοτάκουνα πέδιλα, τιρκουάζ τσαντάκι και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φόραγα κρουαζέ φόρεμα και θα μου πήγαινε. Το τόλμησα πέρυσι το καλοκαίρι σε έναν γάμο και άκουσα πάνω από 10 κοπλιμέντα.

Στους φετινούς καλοκαιρινούς γάμους αναμένεται να φορεθούν πολύ τα φλοράλ σχέδια. Προτίμησε ένα μάξι αν δεν έχεις μαυρίσει ακόμα πολύ, ή ένα μίνι αν έχεις μαυρίσει ή αν έχεις αγοράσει ένα καλό self tan.

Πράσινο, θαλασί και μοβ στις παλ εκδοχές τους είναι ιδανικές επιλογές για τους καλοκαιρινούς γάμους. Αν δεις πως κάτι σε χαλάει στο φόρεμά σου δοκίμασε να δέσεις μια ζώνη στη μέση σου. Ίσως αυτή η λεπτομέρεια είναι η μόνη που χρειάζεται να φροντίσεις ώστε να δείξει το look σου τέλειο.

Μόλις το είδα αυτό το φόρεμα το ερωτεύτηκα στην κυριολεξία. Δεν είναι αριστοκρατικό και πανέμορφο;

Αυτό είναι ένα φόρεμα που πρέπει να το φορέσεις αν θέλεις να πας σε έναν γάμο όπου θα θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Όταν επιλέγεις ένα μάξι φόρεμα θα πρέπει να προσέξεις να έχει κάποια λεπτομέρεια που θα τονίσει κάποιο σημείο του σώματός σου. Για παράδειγμα ένα βαθύ ντεκολτέ, ή ένα μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη είναι τέτοιου είδους λεπτομέρειες που μας αρέσει να βλέπουμε στα φορέματα γάμων.

Άλλη μια επιλογή που θα λατρέψεις αυτό το καλοκάιρι.

Θες ένα φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε επίσημη περίσταση; Τότε αυτό το μπλε φλοράλ φόρεμα με το εντυπωσιακό σκίσιμο είναι όλα όσα ψάχνεις.

Toi & Moi φόρεμα Τα φορέματα με πλισέ φούστες αποτελούν πάντα έκπληξη για πολλές γυναίκες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σου επισημάνω πως όλα αυτά τα φορέματα που θα δεις σε αυτή τη λίστα δεν είναι τυχαίες επιλογές, αλλά ρούχα που επίλεξα εγώ προσωπικά με βάση τις δικές μου εμπειρίες. Κρίνοντας από αυτό λοιπόν σου λέω πως ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε κάποια στιγμή στη ζωή σου να δοκιμάσεις μια πλισέ φούστα.

Έχω την αίσθηση πως αν διάλεγα αυτό το φόρεμα θα του πρόσθετα μια μαύρη ζώνη και ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα για να δημιουργήσω μια ωραία αντίθεση. Εσύ πώς θα φόραγες αυτό το φόρεμα;

Zini φόρεμα Κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι καλό είναι να μην φοράς κόκκινο σε έναν γάμο γιατί προσελκύεις τα βλέμματα πάνω σου, ενώ τα βλέμματα πρέπει να είναι στραμμένα πάνω στη νύφη. Αυτό ισχύει εν μέρει αλλά έχει μεγάλη σημασία το είδος του φορέματος που θα φορέσεις. Ένα πολύ φανταχτερό σατέν κόκκινο μάξι φόρεμα ίσως είναι απαγορευτική επιλογή. Ένα στενό μίντι φόρεμα όμως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδανικό φόρεμα για γάμο.

Zini φόρεμα Πόσο το αγαπώ αυτό το φόρεμα!!! Πραγματικά! Το μόνο που εύχομαι είναι νατο βρω διαθέσιμο στις εκπτώσεις.

Αυτό το φόρεμα δεν νιώθω έτοιμη να το φορέσω ακόμα αλλά είναι μέσα στη λίστα με τα must dresses του καλοκαιριού! *Αν το επιλέξεις φρόντισε να βάλεις λίγο highlighter στους ώμους σου για να γυαλίζουν!

Zini φόρεμα Ακόμα μια επιλογή που αγαπώ πολύ είναι αυτό το καναρινί φόρεμα που ελπίζω να μπορώ να φορέσω σε 1-2 μήνες!

Αν και πάντα στους γάμους προτιμάω τα φορέματα που δεν είναι τόσο υπερπαραγωγές, η συγκεκριμένη σατέν τουαλέτα μου άρεσε ιδιαίτερα, γι’αυτό και σου την προτείνω.

Άλλο ένα sequin φόρεμα που θα κατευχαριστηθείς!

Zini φόρεμα Αυτό το φόρεμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια του καλοκαιριού!

Zini φόρεμα Είμαι της άποψης πως το μαύρο φόρεμα ταιριάζει πολύ σε έναν γάμο, γιατί δείχνει πάντα τόσο μα τόσο σικ! Η συγκεκριμένη δαντελένια επιλογή είναι μια από τις αγαπημένες μου.

Τα βολάν που υπάρχουν σε αυτό το φόρεμα του δίνουν χαρακτήρα και άποψη και μας αρέσουν πολύ!

Άλλο ένα φόρεμα υπερπαραγωγή που θα λατρέψεις φέτος!

Αυτό το φόρεμα είναι υπέροχο και αγκαλιάζει το σώμα τόσο ωραία που δεν θα το πιστεύεις.

Δες ακόμα περισσότερες προτάσεις για τη wedding season στο fashionway.gr ΕΔΩ!

πηγή :https://www.faysbook.gr/moda/shopping/30-epiloges-se-foremata-gia-toys-kalokairinoys-gamoys-tis-sezon/