30 χρόνια ΤΥΡΑΣ με χορό, τραγούδι, εκατοντάδες καλεσμένους και παραδοσιακά εδέσματα

Με μία εκδήλωση γεμάτη μουσική παράδοση κι εκατοντάδες καλεσμένους γιόρτασε η εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. την Παρασκευή το βράδυ τα 30 χρόνια της γαλακτοβιομηχανίας στο χώρο. Χορός, τραγούδι, άφθονο φαγητό και ποτό. Όλα επιμελημένα με φροντίδα από τους οικοδεσπότες που έδειξαν ότι γνωρίζουν από καλή φιλοξενία.

Όλα τα μέλη της οικογένειας παρόντα καλωσόρισαν τους καλεσμένους τους στην εκδήλωση που στήθηκε στον χώρο της γαλακτοβιομηχανίας στα Τρίκαλα. Για την ιστορία της εταιρίας μίλησαν σε μία σύντομη αναφορά τα αδέλφια και ιδιοκτήτες της Δημήτρης και Μιχάλης Σαράντης πλαισιωμένοι από τα παιδιά τους.

Φίλοι, συγγενείς, εργαζόμενοι, άνθρωποι που στηρίζουν την εταιρία και τους αδελφούς Σαράντη όλα αυτά τα 30 χρόνια ήταν εκεί. Σε βίντεο γουόλ προβλήθηκε μέσα από φωτογραφικό υλικό της οικογένειας όλη η ιστορία της εταιρίας. Μέσα σε λίγα λεπτά ξετυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των καλεσμένων άγνωστες πτυχές της ζωής της οικογένειας από τα πρώτα βήματα της εταιρίας πριν από 30 χρόνια. Τότε που ο πατέρας Στ. Σαράντης και οι γιοι του δούλευαν μέσα στο μικρό τότε γαλακτοκομείο που διέθετε ελάχιστα μέσα. Οι καλεσμένοι ακολούθησαν βήμα, βήμα μέσα από φωτογραφικό υλικό της καθημερινότητας των οικογενειών  την εξέλιξη της εταιρίας που μετά από 30 χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις ισχυρότερες στο χώρο της.

Χορευτικά, παραδοσιακή μουσική (χάλκινα και λαϊκή ορχήστρα) πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους καλεσμένους που απόλαυσαν παραδοσιακά εδέσματα. Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ χορό με τους αδελφούς Σαράντη, τη μητέρα, τις συζύγους και τα παιδιά τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό…

Με την εκδήλωση της Παρασκευής έκλεισε ο κύκλος των εκδηλώσεων που η ΤΥΡΑΣ Α.Ε. διοργάνωσε για να γιορτάσει τα 30 χρόνια ΤΥΡΑΣ.