3 Μυστικά που κρύβουν οι άνθρωποι με πεντακάθαρες κουζίνες

Ξέρετε για ποιους ανθρώπους μιλάμε. Είτε έχουν προγραμματισμένα καλεσμένους στο σπίτι τους είτε πάνε οι φίλοι τους απρόσκλητοι για επίσκεψη, εκείνοι έχουν πάντα την τέλεια κουζίνα. Τι γνωρίζουν αυτοί που εσείς δεν το ξέρετε; Αυτά τα 3 πράγματα.

Τι σας φαίνεται πιο δύσκολο; Το να καθαρίσετε τους πάγκους της κουζίνας σας μετά το μαγείρεμα ή το να καθαρίσετε τους πάγκους σας μετά από μια εβδομάδα μαγειρέματος; Μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση το να αφήσετε τα άπλυτα πιάτα για την επόμενη μέρα, αλλά πολλά «θα το κάνω αργότερα» θα οδηγήσουν την κουζίνα σας σε ένα πραγματικό χάος.

Κάνοντας μικρά πραγματάκια μέσα στην ημέρα σας -το να βάζετε στη θέση τους τα πάντα, το να καθαρίζετε όποια επιφάνεια χρησιμοποιείτε κλπ- θα σας πάρει λιγότερο χρόνο και δεν θα σας αγχώσει.

Όσο πιο πολλά πράγματα έχετε τόσο πιο ακατάστατοι θα φαίνονται οι πάγκοι σας και τόσο πιο πολλή σκόνη θα γεμίζει η κουζίνα σας. Δεν σας λέμε ότι θα πρέπει να ζείτε σε έναν άδειο χώρο για να είναι πεντακάθαρος αλλά αν δυσκολεύεστε να διατηρείτε καθαρή την κουζίνα σας απλά ρίξτε της μια ματιά και σιγουρευτείτε ότι δεν την έχετε γεμίσει με περιττά πράγματα.

Οι άνθρωποι με πεντακάθαρες κουζίνες ξέρουν πώς να υποκριθούν. Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν πως όλοι αφήνουν εβδομάδες να περάσουν χωρίς να έχουν κάνει ένα καλό καθάρισμα στην κουζίνα τους. Αυτοί, όμως, που έχουν πάντα πεντακάθαρες κουζίνες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πού να επικεντρωθούν έτσι ώστε να κάνουν τον χώρο τους να δείχνει όσο πιο καθαρός γίνεται.

πηγή :https://babyradio.gr/3-mistika-pou-krivoun-anthropi-pentakathares-kouzines/