3 παιδιά θα αποκτήσουν αναπηρικά αμαξίδια και νάρθηκες με τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα

Δύο αναπηρικά καρότσια για δύο αγόρια 9 και 11 ετών από την Πτολεμαίδα  και νάρθηκες για τον 9χρονο Εφραίμ αγοράστηκαν με πλαστικά καπάκια και μπουκάλια. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Κηδεμόνων αυτών Ν. Τρικάλων «Η Αρωγή» για τη συγκέντρωση καπακιών και μπουκαλιών προκειμένου να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια είναι πραγματικά συγκλονιστική. Για άλλη μία φορά ο στόχος επετεύχθη.

Χθες, ο Σύλλογος «Η Αρωγή» παρέδωσε 1 τόνο μπουκάλια και καπάκια προκειμένου να αγοραστούν 2 αναπηρικά αμαξίδια και νάρθηκες. Τα δύο αμαξίδια θα δοθούν σε δύο παιδάκια που τα έχουν ανάγκη. Πρόκειται για έναν 9χρονο κι έναν 11χρονο από την Πτολεμαίδα. Ενώ θα αγοραστούν και νάρθηκες για τον μικρό Εφραίμ από τα Τρίκαλα η ιστορία του οποίου είναι γνωστή στο πανελλήνιο (δείτε εδώ σχετικά).

Χιλιάδες καπάκια και μπουκάλια συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα

Από όλη την Ελλάδα

Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έχουν κινητοποιηθεί, συγκεντρώνουν μπουκάλια και καπάκια και τα στέλνουν στην Αρωγή στα Τρίκαλα. Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται σε πανελλαδικό επίπεδο σε ό,τι αφορά τη συλλογή καπακιών και μπουκαλιών και η προσφορά του έχει ξεφύγει πλέον, από τα γεωγραφικά όρια της έδρας του. «Προσφέρουμε βοήθεια όπου χρειάζεται» μας αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Καϊμά. Η ίδια, άνθρωπος με αναπηρία, δίνει δύναμη με τη δύναμη της ψυχής της κι έχει καταφέρει με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου να προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Αιτήματα για βοήθεια έρχονται κι εκτός Τρικάλων όπως στην περίπτωση των παιδιών από την Πτολεμαίδα. Η Αρωγή συνεργάζεται με συλλόγους κι ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, αξιολογεί τα αιτήματα, δρομολογεί τη διαδικασία και προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί.

«Όποιος χρειάζεται βοήθεια και μπορούμε να βοηθήσουμε με τη βοήθεια του κόσμου που μας προσφέρει τα καπάκια και τα πλαστικά μπουκάλια, με χαρά θα το κάνουμε. Μπορούν να απευθύνονται σε μας» λέει η κ. Καϊμά η οποία τονίζει ότι η βοήθεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι σημαντική.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγή Ελένη Καϊμά

Να σημειώσουμε ότι τα δύο παιδικά αναπηρικά αμαξίδια και οι νάρθηκες θα παραδοθούν στους αποδέκτες τους την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου στο Χαμάμ. Εκεί θα βρίσκονται οι οικογένειες των παιδιών για να τα παραλάβουν.

Η προσπάθεια συνεχίζεται

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και η Αρωγή απευθύνει νέο κάλεσμα για να συγκεντρωθούν καπάκια και μπουκάλια για να βοηθηθούν κι άλλοι συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου στη διεύθυνση ΜΠΟΤΣΑΡΗ 2, ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ και στα τηλέφωνα: 2431022605, 6983151903.

Η δική μας συμμετοχή

Χαιρόμαστε που ως trikalaview.gr είμαστε αρωγοί σε όλη αυτή την προσπάθεια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ανταποκρίνεστε ενεργά σε κάθε έκκληση για βοήθεια που δημοσιεύουμε.