3 Λόγοι για να μην πάρετε τα παιδιά μαζί σας, αν είστε καλεσμένοι σε γάμο

Καλοκαιράκι είναι και οι γάμοι είναι στα φόρτε τους.

Αν είστε καλεσμένοι σε γάμο και είστε ήδη γονείς καλό θα ήταν να το σκεφτείτε καλύτερα αν θα φέρετε τα παιδιά σας στον γάμο.

Όχι δεν είναι ότι δεν συμπαθούν τα παιδιά σας αλλά αν είναι μικρά και ζωηρά τότε ίσως να ήταν καλύτερα να μην τα πάρετε μαζί σας και να τα αφήσετε στον παππού και στην γιαγιά ή σε κάποια φίλη σας.

Τα μικρά παιδιά δεν νοιάζονται αν είναι η ομορφότερη ημέρα του ζευγαριού. Είναι σίγουρο πως την ώρα που χορεύει το ζευγάρι θα θέλουν να χορέψουν και τα παιδιά σας και όταν κόβουν την τούρτα θα θέλουν και εκείνα να φάνε τούρτα.

Δεν θα περάσουν τόσο καλά όσο σχεδιάζατε.Έχετε στο μυαλό σας πως τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν, θα παίξουν,θα δούνε κόσμο και εσείς θα περάσετε το ίδιο καλά.Όμως οι γάμοι είναι βαρετοί για τα παιδιά και είναι σίγουρο πως από πολύ νωρίς θα βαρεθούν και θα χαλάσουν το βράδυ σας και θα σας παρακαλάνε να φύγετε.

Θα κυνηγάτε τα παιδιά σας παντού και δεν θα καθίσετε ούτε ένα λεπτό για να φάτε και να χορέψετε.Τα παιδιά θέλουν να παίξουν , να τρέξουν και να πάνε παντού.Εσείς λοιπόν θα πρέπει να τρέχετε από πίσω τους και πάλι δεν θα περάσετε καλά.

Άρα την επόμενη φορά που θα είστε καλεσμένοι σε γάμο ίσως θα ήταν καλύτερα να πάτε με τον άντρα σας αν θέλετε πραγματικά να διασκεδάσετε και να ξεσκάσετε.

πηγή : babyradio.gr- Άννα Κ.