28 Υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ

Το ιδανικό καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ είναι εδώ για να σε εντυπωσιάσει και να δεις τις νέες τάσεις στο makeup καθώς και να ανακαλύψεις τι ταιριάζει σε εσένα. Μπορείς να λάβεις υπόψιν σου, τον τόνο του δέρματος σου καθώς και το πως συνηθίζεις να βάφεσαι στην καθημερινότητά σου έτσι ώστε να μην διαλέξεις κάτι τελείως έξω από εσένα.

Μοναδικά μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη ή στα μάτια, ανάλογα τι προτιμάς να τονίσεις και τι αποχρώσεις αγαπάς. Το φυσικό μακιγιάζ κινείται σε πιο ουδέτερη παλέτα χρωμάτων και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας. Ας γνωρίσουμε μερικά από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά μακιγιάζ για νύφεςκαι όχι μόνο.

Μοναδικό καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ που θα λατρέψεις!

Έμφαση στα μάτια

  

  

 

Τα μάτια είναι από τα πιο έντονα στοιχεία στο πρόσωπο μιας γυναίκας και αν τα τονίσεις σίγουρα το βλέμμα σου θα είναι πιο γοητευτικό και σαγηνευτικό. Μπορείς να βάλεις χρώμα, όπως γαλάζιο, μοβ και κοραλί για να χαρίσεις λίγη ζωντάνια στο look, ή να επικεντρωθείς σε πιο γήινες αποχρώσεις του μπεζ και στο έντονο eyeliner μαζί με πολύ μάσκαρα.

Έμφαση στα χείλη

 

 

Τα χείλη μιας γυναίκας είναι αiσθησιακά και σίγουρα υπάρχει κάποιο χρώμα που σε κολακεύει. Αν αγαπάς τα κραγιόν,μην το πολυσκεφτείς καθώς σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και άκρως θηλυκό.

Απαλό – Φυσικό μακιγιάζ

  

  

  

Ένα απαλό μακιγιάζ είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού το φυσικό φως και η ζέστη παραπέμπουν σε ελαφρύ makeup με λίγες ή καθόλου εντάσεις στα χρώματα. Τα ροζ ή κοραλί χρώματα είναι τέλεια για τα χείλη σου, ενώ λίγο μολύβι και μάσκαρα μπορούν να κάνουν θαύματα και να τονίσουν με μοναδικό τρόπο τα μάτια σου.

Αφού δοκιμάσεις διάφορα στυλ, μπορείς να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει και παραπάνω μπορείς να δεις πως φαίνεται το εκάστοτε makeup και την αίσθηση που βγάζει. Όλα είναι πανέμορφα και αναδεικνύουν την κάθε γυναίκα με εξαιρετικά κομψό τρόπο.

πηγή :https://www.ediva.gr/yperoches-idees-kalokairino-nyfiko-makigiaz/