28 Εξαιρετικά ανδρικά αδιάβροχα ρολόγια

Ένα ανδρικό ρολόι, μπορεί να σου χαρίσει κομψότητα και στυλ, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και απαραίτητα ανδρικά αξεσουάρ. Θα σου δείξω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ανδρικά αδιάβροχα ρολόγια από την εταιρία tkfashionπου διαθέτει τεράστια γκάμα σε ανδρικά ρολόγια, για να επιλέξεις αυτό το που σου ταιριάζει και να ανανεώσεις το look σου με μοναδικό τρόπο.

Από ρολόγια με καουτσούκ για ανθεκτικότητα και στυλ, μέχρι τα πιο πρωτοκλασάτα ρολόγια με ασημένιο μπρασελέ ή δέρμα, όλα θα σε κάνουν να είσαι πάντα γοητευτικός και μοντέρνος, ενώ θα σε συντροφεύουν όλο το καλοκαίρι χωρίς να τα αποχωριστείς.

28 Μοντέρνα και εντυπωσιακά ανδρικά αδιάβροχα ρολόγια!

Με δερμάτινο λουράκι

Μοναδικό ανδρικό αδιάβροχο ρολόι χειρός Timperland, από ανοξείδωτο ατσάλι. Εξαιρετικά μοντέρνο design, και ιδιαίτερο χρώμα για απαιτητικούς αγοραστές. (Buy now)Ένα ανδρικό ρολόι χειρός κόσμημα, αφού ο ροζ χρυσός του παραπέμπει σε ένα εντυπωσιακό μπρονζέ χρώμα που εντυπωσιάζει. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του θα βρεις χρονογράφο που σίγουρα είναι μια προσθήκη που είναι χρήσιμη και μοντέρνα. Βρες το εδώ.

Ρετρό αισθητική με μοντέρνες πινελιές χαρακτηρίζει αυτό το υπέροχο ανδρικό ρολόι της εταιρίας Timperland. Το δερμάτινο καφέ λουράκι σε συνδυασμό με το μαύρο και χρυσό καντράν συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα που μαγεύει.(Buy now)Μοναδικό μαύρο ανδρικό ρολόι με πορτοκαλί λεπτομέρειες, αυτό το πανέμορφο ρολόι μπορεί να σε συντροφέψει κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείς να το βρεις εδώ.Διαχρονικό και κομψό σχέδιο με μαύρο και καφέ χρώμα διακρίνει αυτό το όμορφο ανδρικό ρολόι χειρός. Επιπλέον διαθέτει χρονογράφο και ένδειξη ώρας σε 24ωρη βάση. Βρες το εδώ.Αυτό το ρολόι έχει ιδανικό χρώμα και στυλ για να σε συντροφέψει τους καλοκαιρινούς μήνες επάξια από το πρωι έως το βράδυ. Διαχρονικό στυλ που θα σε βοηθήσει να το επιλέξεις άφοβα και να το κρατήσεις για πολλά χρόνια. Δες το εδώ.

Ένα κομψό ρολόι χειρός που μπορεί να φορεθεί από άνδρα κάθε ηλικίας και να προσδώσει στυλ και φινέτσα στο ντύσιμό σου. Ακόμα διαθέτει χρονογράφο και ένδειξη ώρας σε 24ωρη βάση. Μπορείς να το βρεις εδώ.Ένα πανέμορφο ρολόι χρονογράφος από την Harley Davidson, που θα σου προσδώσει απαράμιλλο στυλ και γοητεία. Μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του εδώ.

Ένα μοναδικό ρολόι από την Timperland, με γλυκιά καφέ απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο του δέρματος και ακόμα μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα σου. (Buy now)

Μπορείς να δεις επίσης 5 Στυλ ρολογιών που θα φορεθούν το 2018!

Με ασημένιο μπρασελέ

Αν ψάχνεις ένα διαχρονικό σχέδιο σε ανδρικό ρολόι με ασημένιο μπρασελέ, τότε η Festina έχει αυτό ακριβώς που θέλεις. Αυτό το μοντέλο διαθέτει εκτός των άλλων, χρονογράφο και εναλλαγή ημέρας/νύχτας. (Buy now)Ένα φανταστικό ανδρικό ρολόι της εταιρίας Bulova, με χρονογράφο, ιδανικό για καταδύσεις. Πανέμορφος σχεδιασμός που συνδυάζει το ασημένιο μπρασελέ με χρώματα του μαύρου και του χρυσού. (Buy now)

Όμορφο σχέδιο και απαράμιλλο στυλ από μια εταιρία που χαρακτηρίζεται από την κομψότητα των ρολογιών της. Αυτό το ανδρικό ρολόι χειρός, είναι κατάλληλο για θαλάσσια σπορ και διαθέτει χρονογράφο και ένδειξη ταχυμέτρου. Δες το εδώ.

Μοναδικός σχεδιασμός που εντυπωσιάζει, αυτό το ανδρικό ρολόι από την Harley Danidson, είναι πρωτότυπο και σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. Διαθέτει skeleton καντράν με πορτοκαλί λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Δες τα χαρακτηριστικά του εδώ.Ένα όμορφο ρολόι από την εταιρία Harley Davidson, που σαγηνεύει με το διαχρονικό και παράλληλα μοντέρνο σχέδιό του. Διαθέτει χρονογράφο και ένδειξη ώας σε 24ωρη βάση. Βρες το εδώ.

Αυτό το ρολόι της Festina, χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχέδιο και ιδιαίτερο καντράν που μαγνητίζει τα βλέμματα. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά στυλ ντυσίματος και είναι ιδανικό για κομψές και επίσημες εμφανίσεις. Δες το εδώ.

Μοναδικό μπλε χρώμα σε ένα ρολόι που σίγουρα είναι εντυπωσιακό και πανέμορφο. Διαθέτει εκτός από το απίστευτα μοντέρνα σχέδιό του, χρονογράφο και δυνατότητα ένδειξης ώρας σε 24ωρη βάση. Δες τα χαρακτηριστικά του εδώ.

‘Ενα υπέροχο ρολόι της Casio, με κλασικό σχεδιασμό και μοντέρνο καντράν. Οι ενδείξεις του φωσφορίζουν στο σκοτάδι και είναι ιδανικό για σπορ αλλά και επίσημες εξόδους. Βρες το εδώΑυτό το μοναδικό ρολόι της Harley Davidson, διαθέτει συνδυασμό χρωμάτων όπως πορτοκαλί, μαύρο και ασημένιο και διαθέτει απαράμιλλη κομψότητα που εντυπωσιάζει. Δες το εδώ.

Πανέμορφο ρολόι με πρωταγωνιστή το ασημένιο χρώμα και το σήμα της Harley Davidson. Ιδιαίτερα μοντέρνο ρολόι χειρός από ανοξείδωτο ατσάλι για απαιτητικούς αγοραστές και λάτρεις της εταιρίας. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Με καουτσούκ

Υπέροχο μπορντό χρώμα σε αυτό το ανδρικό ρολόι της Casio, με λουράκι από καουτσούκ, που σίγουρα εντυπωσιάζει. Δες τα χαρακτηριστικά του εδώ.

Ένα διαχρονικό μαύρο ανδρικό ρολόι είναι απαραίτητο για κάθε γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις και αυτό της εταιρίας Harley Davidson είναι εντυπωσιακό. Δες το εδώ.

Ρολόι χειρός από την Casio, σε κόκκινο χρώμα με ψηφιακό καντράν και όμορφο σχεδιασμό. Διαθέτει χρονογράφο, αυτόματο ημερολόγιο, ξυπνητήρι και εξαιρετική τιμή. Βρες το εδώ.Πανέμορφο ανδρικό ρολόι χειρός από την Harley Davidson, με λουράκι από καουτσούκ και πρωτότυπα χρώματα. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, θα σε συνοδέψει στις εξόδους σου με μοναδικό τρόπο, για πολλά χρόνια. Μπορείς να το δεις εδώ.
Διαχρονικός σχεδιασμός και συνδυασμός μαύρου με πορτοκαλί χαρακτηρίζουν αυτό το γοητευτικό ρολόι της Casio. Ιδανικό για θαλάσσιες δραστηριότητες. Μπορείς να το δεις εδώ.

Ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ρολόι, που δεν χάνει σε μοντέρνο σχεδιασμό, έρχεται από την Casio για να συναρπάσει τους λάτρεις της περιπέτειας. Δες όλα τα χαρακτηριστικά του εδώ.

Πανέμορφο ανδρικό ρολόι από την Visetti, σε πρωτότυπο χρώμα και με λουράκι από καουτσούκ. Αυτό το γκρι-γαλάζιο χρώμα και οι χρυσές λεπτομέρειες, θα σου χαρίσουν στυλ και γοητεία. Βρες το εδώ.Ο συνδυασμός του μπλε με το μαύρο χρώμα συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε ένα εξαιρετικά φινετσάτο ρολόι από την Casio. Δες όλα τα χαρακτηριστικά του εδώ.Διαχρονικό, κομψό με μοντέρνες λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν αυτό το ρολόι χειρός της Harley. Διαθέτει χρονογράφο και ένδειξη ώρας σε 24ωρη βάση. Μπορείς να το δεις εδώ.

Αυτά τα μοναδικά ανδρικά αδιάβροχα ρολόγια, μπορούν να σε συντροφέψουν και στις εξορμήσεις σου με φίλους, αλλά και σε πιο επίσημες εξόδους χωρίς να χάσεις από την κομψότητα και τη φινέτσα που αποπνέουν. Η αδιαβροχότητα των προϊόντων ποικίλει ανάλογα το μοντέλο και την εταιρία. Αν θέλεις να κολυμπάς στη θάλασσα με το ρολόι σου, ψάξε κάποιο με 20 ατμόσφαιρες και άνω. Η εταιρία tkfashion.gr, διαθέτει τεράστια ποικιλία σε ανδρικά ρολόγια και όχι μόνο, με μοναδικά σχέδια και εξαιρετικές τιμές.

πηγή :https://www.the-man.gr/exairetika-andrika-adiavrocha-rologia/