Ο… «ψυχοπονιάρης» 32χρονος που «άνοιξε» 15 αυτοκίνητα στη Λάρισα – Έκανε τις διαρρήξεις, αλλά συμπονούσε και τα θύματα…

Ένας 32χρονος άεργος που επικαλέστηκε οικονομική ένδεια είναι σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο δράστης 15 διαρρήξεων αυτοκινήτων που σημειώθηκαν τον τελευταίο μήνα.

Ο 32χρονος – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» – συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας στη 1 χθες τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Σεφέρη και Ζάρκου να επιβαίνει σε ένα λευκό ποδήλατο, ενώ τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν με αυτά του διαρρήκτη που αναζητούσαν εδώ και έναν μήνα.

Ο 32χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του δηλώνοντας ότι έκλεβε τα αυτοκίνητα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και μάλιστα έσπαγε τα φινιστρίνια για να μην προκαλέσει μεγαλύτερες φθορές στα αυτοκίνητα, σκεπτόμενος δηλαδή τις οικονομικές επιπτώσεις των διαρρήξεων του στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.

Η αλήθεια είναι πως οι οδηγοί πλήρωσαν περισσότερα χρήματα για την αποκατάσταση των σπασμένων τζαμιών από την πραγματική αξία των αντικειμένων που έκλεψε ο 32χρονος ή τα μικροποσά που βρήκε. Με εξαίρεση την περίπτωση ενός ΙΧ όπου βρήκε και έκλεψε ένα πορτοφόλι που περιείχε τραπεζική κάρτα με την οποία έκανε στη συνέχεια πέντε ανέπαφες συναλλαγές, ύψους 132 ευρώ στο κέντρο της Λάρισας, ενώ επιχείρησε ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσει μια ακόμη συναλλαγή, ύψους 25 ευρώ. Χθες το μεσημέρι ο 32χρονος κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας, όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή προκειμένου να οριστεί συνήγορος υπεράσπισης και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα παραμείνει κρατούμενος.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr