25 Υπέροχες DIY ιδέες για γλαστράκια

Το ήξερες ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να φτιάξεις τα δικά σου πανέμορφα DIY γλαστράκια; Είναι τόσο εύκολο όσο και γρήγορο να δημιουργήσεις τα δικά σου πρωτότυπα, ιδιαίτερα και μοναδικά γλαστράκια που έχουν την υπογραφή σου.

Ανάλογα την προσωπικότητά σου, μπορείς να φτιάξεις είτε κάτι πιο μοντέρνο με ιδιαίτερες πινελιές, είτε κάτι πιο διαχρονικό και κομψό. Πάμε να δούμε όλες τις υπέροχες ιδέες για χειροποίητες γλάστρες που εντυπωσιάζουν.

DIY γλαστράκια για μοναδικό αισθητικά αποτέλεσμα!

Φυτά σε διάφορες βάσεις-κουτιά

  

Δημιούργησε μικρά γλαστράκια σε κουτιά που αγαπάς και έχουν ένα όμορφο σχέδιο που σε αντιπροσωπεύει. Μπορείς να βάψεις μερικά κουτιά που σου αρέσουν και να βάλεις μέσα χώμα και τα λουλούδια που προτιμάς. Ακόμα, μεγάλα φλιτζάνια που δεν χρησιμοποιείς, ή σουρωτήρια, αποτελούν ιδανική λύση για κομψές και ιδιαίτερες γλάστρες.

Άλλες υπέροχες επιλογές είναι οι κουβάδες, ή οι τενεκέδες που μπορείς να βάλεις σε μια γωνία στον κήπο σου και να δημιουργήσεις μια πολύ όμορφη γωνιά.

Φυτά σε παπούτσια

  

Τα παλιά σου παπούτσια αποτελούν μια πολύ όμορφη επιλογή για γλάστρα. Μπορείς να παίξεις με διάφορα σχέδια και χρώματα και να φτιάξεις μια σύνθεση πρωτότυπη και μοντέρνα.

Φυτά σε λάστιχα αυτοκινήτου

   

Τα λάστιχα αυτοκινήτου που δεν σου χρειάζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρες για τα αγαπημένα σου λουλούδια. Βάψε τα λάστιχα στο χρώμα που αγαπάς και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Κρεμαστά φυτά

  

Μπορείς να κρεμάσεις μπουκάλια αφού αφαιρέσεις τον πάτο, και να βάλεις λίγο χώμα και ένα φυτό μέσα. Θα μοιάζει σαν να αναρριχάται και θα δείχνει πολύ κομψό. Μπορείς να περάσεις και λίγα λαμπάκια γύρω από τα μπουκάλια για πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα καπέλα και τα κλουβιά αποτελούν επίσης μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή για γλάστρα, που θα εντυπωσιάσει όποιον τα αντικρίσει.

Φυτά σε ποδήλατο

   

Το ποδήλατο προτιμάται ευρέως ως ένα διαχρονικό και εντυπωσιακό διακοσμητικό. Προσθέτοντας φυτά σε ένα ποδήλατο, δίνεις μια ρετρό διάθεση που μπορεί να μεταμορφώσει δραστικά κάθε χώρο.

Φυτά σε βάρκες

  

Οι παλιές βάρκες μπορούν πολύ εύκολα να αποτελέσουν ιδανική λύση για γλάστρα. Μπορείς να προσθέσεις πολλά διαφορετικά λουλούδια και φυτά και να φτιάξεις το δικό σου μικρό κήπο εκεί μέσα.

Οι επιλογές για DIY γλάστρες είναι άπειρες και όλες μοναδικές. Βρες αυτή που σου ταιριάζει και φτιάξε το δικό σου υπέροχο τρόπο να εκθέσεις τα αγαπημένα σου φυτά και λουλούδια.

πηγή :https://exypnes-idees.gr/25-yperoches-diy-idees-gia-glastrakia/