25 Καλοκαιρινές ιδέες για μανικιούρ με σχέδιο άγκυρα

Έχω πολλά πάθη σε αυτή τη ζωή και ένα από αυτά είναι τα νύχια! Μου αρέσει να είναι πάντα περιποιημένα και βαμμένα. Χειμώνα καλοκαίρι θέλω να έχω τα νύχια μου στην εντέλεια και φυσικά με κάποιο σχεδιάκι πάνω για να σπάει η μονοτονία. Μιας και είναι καλοκαίρι, τα σχέδια που παίζουν πάρα πολύ είναι άγκυρες, τιμόνι από καράβι, φάλαινες και γενικότερα τέτοιας φύσης σχέδια.

Σήμερα θα επικεντρωθώ σε ένα από όλα και θα σου δώσω μερικές καλοκαιρινές ιδέες για μανικιούρ με σχέδιο άγκυρα. Εντυπωσιακά σχέδια και nail-art που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού για νύχια με το που τελειώσεις να διαβάζεις το άρθρο. Κακόμαθε λίγο τον εαυτό σου και κάνε ένα μανικιούρ υπερπαραγωγή που θα το βλέπεις και δε θα το χορταίνεις.

Μανικιούρ με σχέδιο άγκυρα

            

Από τα πιο ταιριαστά χρώματα για να κάνεις σχέδιο με άγκυρα είναι φυσικά το μπλε και το σχέδιο της μανιέρας-αυτό το λευκό μπλε ριγέ. Όμως, το ροζ, το φιστικί, το γαλάζιο, το κόκκινο και όποιο άλλο χρώμα σου αρέσει μπορεί να ταιριάξει εξίσου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το χρώμα που θα κάνεις την άγκυρα έτσι ώστε να μην χάνεται από το υπόλοιπο μανικιούρ. Μπορείς να επιλέξεις να κάνεις το σχέδιο της άγκυρας  χρησιμοποιώντας στρας.

           

Από ότι βλέπεις μπορείς να κάνεις υπερπαραγωγή μανικιούρ, συνδυάζοντας παραπάνω από ένα στοιχεία στα νύχια σου. Να προσθέσεις και άλλα καλοκαιρινά σχέδια που να ταιριάζουν με το θέμα της άγκυρας. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις την μονοχρωμία με το ριγέ νύχι. Ακόμα και στο απλό κλασικό γαλλικό μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να βάλεις σχέδιο. Ακόμα να σε πείσω να κλείσεις ραντεβού; Οκ, άκου και αυτό. Ό,τι σχήμα και να είναι τα νύχια σου- οβάλ, τριγωνικό, τετράγωνο- μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις!