17χρονος ο ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας στο Βόλο

Συνελήφθη, σήμερα (02-05-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο 17χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα χθες (01-05-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, δύο δράστες και συγκεκριμένα ένας 17χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας αρχικά διαπληκτίστηκαν και συνεπλάκησαν με τον 29χρονο σε καφέ – μπαρ της πόλης, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Κατά την αποχώρησή τους από το προαναφερόμενο κατάστημα, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυραν με πρόθεση τον 29χρονο και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ο 17χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, παρέσυραν με πρόθεση με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο τον 29χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται.